Hoe deel je een spotify playlist ?

hoe deel je een spotify playlist ? Playlist dupliceren Spotify, Hoe kun je een Spotify playlist exporteren, Spotify vind ik leuk playlist, Spotify-playlist Gezamenlijk maken, Spotify playlist delen via WhatsApp, Spotify code maken, Spotify playlist maken, Spotify playlist openbaar maken

Hoe kan je je Spotify playlist delen?

Selecteer de afspeellijst die je wilt delen, druk op het icoon met de drie puntjes, en kies Delen. Kies een van de social media-icoontjes of klik op Link kopiëren om de url handmatig te delen. Via Meer krijg je het het welbekende deelscherm te zien waarbij je zelf kunt kiezen via welke app je de afspeellijst deelt.25 feb

Hoe deel je een playlist?

Je kunt playlists op een computer of mobiel apparaat delen via de YouTube Music-app. Als je een playlist deelt, wordt er een link gemaakt die je aan iemand anders kunt geven. Je kunt de link delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter.

Hoe gezamenlijke playlist?

Handig voor bruiloften

  1. Open Spotify.
  2. Ga onderin naar Bibliotheek.
  3. Tik op Playlist aanmaken.
  4. Geef je playlist een naam.
  5. Voeg zelf alvast wat nummers toe via Nummers toevoegen.
  6. Ga naar de drie stipjes rechtsbovenin.
  7. Tik op Gezamelijk maken.
  8. Je ziet nu de melding dat je afspeellijst als gezamenlijk is gemarkeerd.

13 sep

Hoe zet je een Spotify playlist openbaar?

Opmerking: je hebt de desktop-app nodig om een standaardinstelling in te stellen, maar deze wordt dan wel op alle apparaten toegepast.

  1. Klik in de desktop-app bovenaan op. en selecteer Instellingen.
  2. Zet Toon mijn nieuwe playlists op mijn profiel aan of uit onder Sociaal.

Kan ik Spotify delen met vrienden?

Dit doe je door het e-mailadres in te voeren van een familielid en dat persoon een uitnodiging te sturen. Je hebt ook de optie om een link te sturen. Doe dit voor alle mensen (maximaal zes voor Family en maximaal twee voor Duo ) waarmee je het abonnement wil delen.

Kan playlist Spotify niet delen?

Tik op de 3 puntjes naast een nummer (of boven een album of een playlist) en dan op Delen. Vervolgens kun je kiezen hoe je wilt delen: Berichten, Whatsapp, Instagram Stories, Facebook, Twitter of Link kopiëren (bijv. naar een e-mailbericht).

Change Spotify Playlist Name 7c4a12eb7455b3a1ce1ef1cadcf29289