Hoe doe je 2 puntjes op de e ?

hoe doe je 2 puntjes op de e ? Hoe doe je 2 puntjes op de e Chromebook, Hoe noem je 2 puntjes op de e, E met 2 puntjes, Twee puntjes op de e Windows, Puntjes op de i zetten toetsenbord, Puntjes op de e werkt niet meer, Puntjes op de i, a, ë, i, ö, ü, ÿ

Hoe doe je 2 puntjes op de e Windows?

E met puntjes (ë) Houd de shift toets ingedrukt en druk kort op de toets met ?. Laat beide toetsen los en tik de e.26 aug

Hoe krijg je 2 puntjes op een letter?

Druk op de SHIFT + (?)-toets en daarna op de u. De letter ü verschijnt. Een (?) met een a, e, i, o, u, of y, geeft respectievelijk een ä, ë, ï, ö, ü, of ÿ.25 nov

Hoe krijg je speciale tekens?

App gebruiken

  1. Klik in de Taakbalk op het pictogram met het vergrootglas. …
  2. Typ ‘Speciale tekens‘.
  3. Klik onder ‘Beste overeenkomst’ op Speciale tekens.
  4. Klik op het uitklapmenu achter ‘Lettertype’.
  5. Klik op een lettertype, bijvoorbeeld Arial.
  6. Klik op een teken, bijvoorbeeld ©.
  7. Klik op Selecteren.
  8. Klik op Kopiëren.

Meer items…

Hoe doe je 2 puntjes op de e Mac?

Houd op het schermtoetsenbord je vinger op de letter, het cijfer of het symbool voor het teken dat je wilt typen. Om bijvoorbeeld “é” te typen, houd je je vinger op de e-toets. Schuif vervolgens met je vinger om de gewenste variant te kiezen.

Hoe noem je ë?

De Ë (onderkast: ë) is een in het Latijns alfabet voorkomende letter. De letter wordt gevormd door het karakter E met een daarboven geplaatste trema.

Waar zet je een trema?

Het trema wordt geplaatst bij de volgende 14 lettercombinaties: ee, ei, eu, ie, aa, ae, ai, au, ui, uu, oe, oi, oo en ou. Als er meer dan twee klinkercombinaties zijn, dan krijgt de klinker na de i geen trema ? de e en i die erna volgen krijgen wel een trema.

Hoe typ je op een laptop?

Op een Nederlands QWERTY-toetsenbord, type je een apenstaartje door tegelijkertijd op Shift en op de 2-toets te drukken. Op een Mac met een Belgisch AZERTY-toetsenbord, tref je onder de Esc-toets een toets aan met een # en een @. Druk tegelijkertijd op deze toets en op Shift om een apenstaartje te maken.

Hoe doe je tekens op de pc?

Trema/umlaut (ä, ë, ï, ö, ü, ÿ): typ het teken ” (links naast de Enter-toets) en daarna de letter. Grave (à, è, ì, ò, ù): typ het teken ` (links naast de 1-toets) en daarna de letter. Circonflexe (â, ê, î, ô, û): typ het teken ^ (op de 6-toets) en daarna de letter.