Hoe doe je 2 puntjes op de i ?

hoe doe je 2 puntjes op de i ? Hoe heten de puntjes op de i, Puntjes op de i alt code, Puntjes op de i laptop, Puntjes op de u, Hoe zet je puntjes op een letter, 2 puntjes op de e, Puntjes op de i synoniem, Puntjes op de e werkt niet meer

Wat betekent ï?

De Ï wordt in de meeste talen, waaronder het Nederlands, Afrikaans, Catalaans, en Frans, niet gebruikt voor een specifieke klankweergave, maar om aan te geven dat I niet met een voorgaande klinker een diftong vormt, maar met een hiaat alléén uit te spreken is.

Hoe maak je een i zonder punt?

Selecteer de ? uit het `Speciale tekens` venster. (alt? + cmd? + T) Bij MS-Word kan het via `Insert ? Symbol ? Advanced Symbol` of `Invoegen ? Symbolen ? Meer symbolen`.

Hoe schrijf je ö?

De Ö (onderkast ö) (spreek uit: umlaut-o of o met trema) is een in het Latijns alfabet voorkomende letter. De letter wordt gevormd door het karakter O met een daarboven geplaatst trema.

Hoe maak je een trema?

Streepjes en puntjes op letters Om een trema e te krijgen, is er weer een andere combinatie van toetsen nodig. Houd de shift toets ingedrukt en druk kort op de toets met ?. Laat beide toetsen los en tik de e.26 aug

Wat betekent ì?

Italiaans. Í/í is een variant van I met een accent aigu; het vertegenwoordigt een /i/ met het tonische accent.

Waarom puntjes op de i?

Wie de puntjes op de i zet, gaat zeer nauwkeurig te werk, bijvoorbeeld door ook de (laatste) kleine onjuistheden in een tekst op te sporen en te verbeteren. Maar de puntjes op de i zetten kan ook in het algemeen worden gebruikt in de betekenissen ‘vervolmaken’ en ’tot in detail uitwerken’.

Hoe heet de ë?

De Ë (onderkast: ë) is een in het Latijns alfabet voorkomende letter. De letter wordt gevormd door het karakter E met een daarboven geplaatste trema.

u met puntjes

data-jsarwt=”1″ data-usg=”AOvVaw1AeHw6c6jw6U4p5hnzuZNT” data-ved=”2ahUKEwjT0r7O1qH6AhW41XMBHas8DkQQuAJ6BAgmEAU”>1:55Hoe maak je op de computer een trema op een letter.YouTube · Ellemieke Pots · 15 avr. 2020