Hoe duur is een treinkaartje ?

hoe duur is een treinkaartje ? Enkele reis, Nl train, Openbaar vervoer Nederland, NS International, OV-chipkaart, NS reisplanner, NS Dagkaart, NS-abonnement

Hoeveel kost een retourtje met de trein?

Vaak is de trein dagretour met korting verkrijgbaar via onze website. Voor ? 17,50 is jouw heen en terugreis geregeld en reis je samen goedkoop met de trein.

Wat kost een dagkaart voor de trein?

Een NS Dagkaart kost voor de 2e klas 54,80 euro. Met een dagretour reis je op een specifiek, vooraf vastgelegd traject 1x heen en 1x zelfde route terug. Met een dagkaart kan je onbeperkt het land door reizen.18 okt

Hoe duur is een enkeltje met de trein?

Het maximale tarief van een treinkaartje enkele reis is ?26,50. De prijs is afhankelijk van het gekozen traject en de reisklasse. Met korting zijn de kaartjes verkrijgbaar voor ?10 op weekenddagen. Kaartjes waar u de hele week gebruik van kunt maken zijn verkrijgbaar voor ?12,50.

Kun je los treinkaartje kopen?

Op ieder station staat ten minste 1 zo’n automaat. Op deze automaat zijn alle functies beschikbaar: Los kaartje (eenmalige chipkaart) kopen.

Wat kost dagretour?

De prijs van een dagretour is gelijk aan twee enkele reizen. Wel betaalt u bij het aanschaffen van twee enkele reizen op een eenmalige chipkaart twee keer een toeslag van ?1.

Hoe kan je gratis met de trein?

De Europese Unie pakt uit: als je 18 bent, kom je in aanmerking voor een gratis Interrailkaart waarmee je door Europa kunt reizen. Er zitten wel wat voorwaarden aan vast.

Hoe betaal je in de trein?

Los treinkaartje kopen

Bij kaartautomaten kun je betalen met muntgeld, een pinpas of met een Maestro-betaalpas. Bij automaten op bijna alle stations kun je ook met creditcard (MasterCard, VISA of American Express) betalen. Je betaalt dan wel een kleine toeslag. Je kunt niet met briefgeld betalen bij de automaat.

Kun je contant betalen voor de trein?

Let op! Het kopen van een los kaartje kan per 15 december 2019 alleen nog met PIN/creditcard. Met contant geld betalen is dan niet meer mogelijk.

244062.0ee18bd