Hoe groot zijt gij opwekking ?

hoe groot zijt gij opwekking ? Hoe groot zijt Gij akkoorden, Opwekking hoe groot zijt Gij tekst, Hoe groot zijt Gij oorsprong, Hoe groot zijt Gij in het surinaams, Dan zingt mijn ziel Opwekking, O Heer mijn God, wanneer ik in verwondering, Hoe groot zijt Gij Kerkliedwiki, Hoe groot zijt Gij YouTube

Hoe groot zijt Gij bladmuziek?

Hoe groot zijt Gij (SATB)

Bestel nummer: ECC17.1041.02
Auteur(s): Stuart K. Hine / Carl Boberg
Arrangement: Kees Kraayenoord
Vertaling door: Rikkert Zuiderveld
Taal: 02-Nederlands

Nog 11 rijen

Wat zijt gij goed o Heer?

Wat zijt Gij goed, o Heer Geheel mijn leven is ene weldaad slechts van uwe hand. Wie kan mij beter dan Gij zelf tot leidsman dienen, op mijne tocht naar ’t hemels vaderland.

5806bbdc 0025 4b36 b455 7c165b9ea538 mq

Nederland Zingt: Hoe groot zijt Gij