Hoe hoog is een koelkast ?

hoe hoog is een koelkast ? Koelkast 140 hoog, Koelkast breedte 55 cm, Hoogte koelkast tafelmodel, Amerikaanse koelkast 175 cm hoog, Koelkast diepte 50 cm, Breedte Amerikaanse koelkast, Koelkast afmetingen inbouw, Breedte inbouw koelkast

Hoe hoog is een kleine koelkast?

Standaard is de tafelmodel koelkast zo’n 85 cm hoog en 60 cm diep. De tafelmodel koelkast is met een inhoud van zo’n 120 tot 140 liter geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen.

Hoe hoog is een inbouw koelkast?

Inbouw koelkasten hebben standaard hoogtematen. Het meest gangbaar zijn: 82, 88, 102, 122, 140 en 178 cm hoog. Toch is het belangrijk om van tevoren altijd even de nis op te meten zodat je zeker weet dat je goed zit. Verder moet je bij koel-vriescombinaties ook nog letten op de hoogte van het onderste deurpaneel.

Wat zijn de maten van een inbouw koelkast?

Momenteel zijn er inbouw koelkasten met standaardhoogtes van 82 cm, 88 cm, 102 cm, 122 cm, 140 cm, 158 cm en 178 cm. Om de nishoogte te bepalen meet je vanaf de onderkant van de bovenste plank tot aan de onderste plank.

Hoeveel ruimte achter inbouw koelkast?

Het is belangrijk dat de koelkast zijn warmte goed kan afvoeren. Daarom dien je voldoende ventilatieruimte aan de achterzijde van koelkasten aan te houden. Houd een afstand van tenminste 8 – 10 cm tussen koelkast en muur aan om een goede luchtafvoer te creëren. Op deze manier kan de warme lucht makkelijk wegstromen.

Hoe groot moet een koelkast zijn?

Een middelgroot huishouden bestaat uit 3 of 4 personen. Heb je een gezin met 1 of 2 kinderen? Kies dan voor een koelkast met een inhoud koelen van 150 – 250 liter. Deze inhoud koelen is in dit geval ideaal geschikt voor jouw huishouden.

Hoe noem je een kleine koelkast?

Een mini koelkast, ook wel barmodel genoemd, is te gebruiken als extra koelkast en bijvoorbeeld handig voor kantoor, studentenkamer, schuur, caravan of voor op de camping. De minikoelkast is ook ideaal om extra bier en frisdrank koud te zetten wanneer je een feestje geeft.

Wat is de grootste maat inbouw koelkast?

Zeker bij een tweedeurs koelkast vormen – naast de nismaat – ook de hoogte van de deuren een doorslaggevende maten. Inbouw koelkasten zijn standaard leverbaar in nishoogte van 88, 102, 122, 140, 158 of 178 cm. Daarnaast zijn er tegenwoordig ook hogere inbouw koelkasten met een nis van 194 cm.

Wat is NIS hoogte?

Wat is nishoogte? Dat is de afstand tussen de boven- en onderkant van de nis. Om de hoogte van de nis te bepalen, span je de rolmaat van de bovenkant van de nis tot de onderkant. Hierbij moet je de rolmaat goed straktrekken.

Hoe ver moet koelkast van muur?

Zorg ervoor dat de achterkant van de koelkast minimaal 10 centimeter van de muur af staat, zodat de warme lucht makkelijk weg kan stromen.

Waar plaats je koelkast in keuken?

Plaats de koelkast zo, dat deze even bereikbaar is vanuit de keuken als uit de woonkamer. De loop naar de koelkast is een veelgemaakte routine. Zorg dat je deze niet in een uiterste hoek van de keuken plaatst, gedacht vanuit de gebruiker in de keuken. Ook vanuit de woonkamer zal de koelkast aangesproken worden.

frigos%20labels