Hoe kan ik een cd afspelen op mijn laptop ?

hoe kan ik een cd afspelen op mijn laptop ? Cd afspelen op laptop zonder cd speler, Externe CD Speler laptop, Dvd bestanden afspelen, Cd afspelen op computer, CD afspelen op DVD speler, kan dvd niet afspelen op dvd-speler, Dvd afspelen op laptop Windows 7, dvd-speler aansluiten op laptop met hdmi

Kan geen cd afspelen op mijn laptop?

Als wordt gemeld dat op je computer een codec ontbreekt of dat een dvd-decoder vereist is, probeert u waarschijnlijk een bestand af te spelen, te branden of te synchroniseren dat is gecomprimeerd met een codec die niet standaard beschikbaar is in Windows of in de Player.

Hoe dvd afspelen op laptop zonder dvd speler?

Voor het afspelen van dvd’s in Windows 10 is er ook goed werkende en gratis open source software voorhanden, in de vorm van ‘VLC Media Player’. Een app van VLC om video’s af te spelen is overigens ook voorhanden in de app store van Windows.

Kan er een cd in mijn laptop?

Aan de buitenkant van een laptop of computer kun je vaak niet zien wat voor CD/DVD speler erin zit. Is het een CD/DVD brander of alleen een player? Zo check je het via Windows Apparaatbeheer, of met een beschrijfbare CD.

Hoe kan ik een dvd afspelen in Windows 10?

Met de app Windows Dvd-speler kunnen op pc’s met Windows 10 en een optisch schijfstation films op dvd worden afgespeeld (maar geen Blu-ray-schijven). U kunt de app kopen in de Microsoft Store.

Hoe open ik de cd lade?

Zoek in Windows naar Verkenner en open deze functie. Selecteer in het venster Computer het pictogram voor het cd- of dvd-station waarvan de lade niet opent, klik met de rechtermuisknop op het pictogram en klik op Uitwerpen. De lade zou nu moeten worden geopend.

Waarom zitten er in de nieuwe laptops geen DVD speler mee?

Doordat de dvd-speler of blu-ray speler weggelaten kan worden kunnen laptops veel dunner worden en is er zelfs ruimte voor extra accu capaciteit, zoals dat o.a. bij de nieuwe Samsung laptops is gedaan.

Kan DVD speler niet vinden Windows 10?

Dit probleem kan optreden in een van de volgende situaties: U voert een upgrade uit van het Windows-besturingssysteem. U installeert of verwijdert programma’s voor het opnemen van cd’s of dvd’s. U verwijdert Microsoft Digital Image.

v4 460px Play a CD on a Desktop Computer Step 1 Version 3.jpg

jsaction=”WFrRFb;keydown:uYT2Vb”>2:16Een onaangename verrassing in Windows 10 was dat je er niet zomaar dvd's mee kon afspelen. Gelukkig kan dat wel via externe videospelers …YouTube · ComputerIdeeTV · 19 janv. 2016