Hoe kan ik iemand mee laten reizen met korting ?

hoe kan ik iemand mee laten reizen met korting ? OV-chipkaart, Enkele reis, Openbaar vervoer Nederland, Intercity Amsterdam

Hoe werkt een Samenreisticket?

Het Samenreisticket Dagretour Dal is alleen geldig in dezelfde klasse en op hetzelfde traject als de persoon met het NS-abonnement. Het ticket is alleen geldig in de daluren: op doordeweekse dagen tot 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend en op feestdagen is het ticket de hele dag geldig.

Kan Samenreiskorting op een anonieme OV-chipkaart?

Samenreiskorting kan ook op een anonieme OVchipkaart geladen worden. Voor de volledigheid: u mag alleen met Samenreiskorting met iemand meereizen als de persoon met wie u meereist, een abonnement op zijn persoonlijke OVchipkaart heeft staan (en ook met die OVchipkaart heeft ingecheckt).15 nov

Hoe koop je Samenreisticket?

Schaf dan Samenreiskorting op uw OV-chipkaart aan bij de kaartautomaat. E-ticket(s) koop je eenvoudig en snel. Vul de reisgegevens en de naam van de reiziger(s) in, en betaal de bestelling met iDEAL of creditcard.

Kan iemand meereizen op Studenten OV?

Kan ik iemand laten meereizen (Samenreiskorting) op mijn studenten OV? Je kunt met je Studentenreisproduct maximaal 3 anderen voor 40% korting met je mee laten reizen in de daluren. De daluren zijn de tijden buiten de spits.

Part of a video titled Hoe reis ik met Samenreiskorting? | NS instructievideo – YouTube

yt:2ezSBtTqmJo

Hoe zet je Samenreiskorting aan?

Deze Samenreiskorting kan alleen gebruikt worden in de daluren. Naast jou mag een abonnementhouder ook nog 2 andere reizigers meenemen met korting. Let wel op dat, in het geval van 2 extra medereizigers en je reist een grotere afstand, het in verhouding goedkoper kan zijn om dan een NS Groepsticket aan te schaffen.

Hoe krijg je korting met de trein?

Reis je met een abonnement tijdens de daluren, dan reis je met korting. Bij abonnementen bepaalt het moment van inchecken de korting die wordt berekend voor de gehele reis. Let op: na het inchecken moet jouw treinreis binnen 30 minuten starten, zoals vermeld in je productvoorwaarden.

Hoe zet je Samenreiskorting aan?

U mag maximaal drie mensen met Samenreiskorting meenemen. Zij moeten elk ook een eigen OV-chipkaart hebben (persoonlijk of anoniem) en daarop bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo laden.

data-jsarwt=”1″ data-usg=”AOvVaw2xPXO2S8tFlwFBro3_qW8M” data-ved=”2ahUKEwiQjt-P06H6AhXBRmwGHQEsB6IQuAJ6BAgEEAU”>1:05De NS-abonnementhouder kan maar liefst 3 mensen met korting laten meereizen! Ga naar een NS-kaartautomaat. Scan jouw OV-chipkaart… en klik op …YouTube · NS · 22 oct. 2018