Hoe kom ik achter mijn airmiles nummer ?

hoe kom ik achter mijn airmiles nummer ? Airmiles inloggen, Airmiles contact, Airmiles Shop, Airmiles inwisselen, Airmiles kaart aanvragen, Air Miles kaart, Airmiles app, Air Miles sparen

Waar kan ik mijn Air Miles zien?

Klik op de Mijn AH Miles tegel in de AH app en zie hoeveel Miles je al hebt gespaard. Daarnaast vind je je Miles saldo onderaan de wekelijkse nieuwsbrief en in de winkel bij het afrekenen bij een van de Scan&Go zelfscankassa’s. Ook vind je je Saldo op airmiles.nl of in de Air Miles app.

Kan niet meer inloggen op Air Miles?

Ik weet mijn inloggegevens niet meer Vul je Air Miles kaartnummer, e-mailadres of je gebruikersnaam in. Je ontvangt van ons een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Hoe kom ik aan een nieuwe Air Miles pas?

Neem contact met ons op zodat we een nieuwe kaart voor je kunnen aanmaken. De kaart heb je binnen enkele dagen in huis. De nieuwe kaart bevat een nieuw kaartnummer en is direct gekoppeld aan je huidige rekening. Na ontvangst van je nieuwe kaart kun je direct verder sparen.

Hoe koppel ik mijn Air Miles aan mijn Bonuskaart?

Log in bij je profiel en ga naar klantenkaarten: https://www.ah.nl/mijn/dashboard/klantenkaarten Vul daar je bonuskaart in. En het nummer van je Airmileskaart. AH: Voeg hier je klantenkaarten toe. De Bonus- en Air Miles kaart worden automatisch gekoppeld.3 jan

Hoeveel is 2000 Air Miles waard?

Iedere 200 Miles vertegenwoordigt een waarde van 1 euro. Je kan per aankoop maximaal 2000 Miles inwisselen voor korting. Het is niet mogelijk om in 1 transactie meerdere keren de kassakorting van 10 euro te krijgen. Je kan producten die je koopt met Miles korting niet achteraf ruilen tegen contant geld.

Wat zijn mijn AH Miles?

Miles sparen bij je dagelijkse boodschappen, dat tikt lekker aan! Met Mijn AH Miles spaar je automatisch als je je Air Miles kaart koppelt aan je persoonlijke Bonuskaart. En bovendien kan je meedoen voor leuke extraatjes.

Wat is de waarde van 1000 Air Miles?

Door het inwisselen van Air Miles. Gespaarde Air Miles kan je bij Shell inwisselen voor korting op benzine of een andere brandstof. Bij iedere tankbeurt kan je bij Shell 1.000 Air Miles inwisselen voor ?5,- kassakorting.

Hoelang Air Miles geldig?

Gespaarde Air Miles zijn 5 jaar geldig. Air Miles die komen te vervallen zullen maandelijks worden afgeboekt.

Hoeveel Air Miles heb ik AH?

Sparen bij Albert Heijn doe in de winkel én bij je online bestellingen op ah.nl. Dat tikt lekker aan! Je ontvangt bij Albert Heijn bij iedere ? 2,50 aan boodschappen 1 Mijn AH Mile (Air Mile).

21687022 937525849721440 2784090633755054640 o