Hoe laat gaan de winkels open in utrecht ?

hoe laat gaan de winkels open in utrecht ? Bijenkorf Utrecht Openingstijden, Zara Utrecht openingstijden, Openingstijden winkels Utrecht maandag, H&M Utrecht Openingstijden, Bershka Utrecht openingstijden, 1e Pinksterdag Utrecht, Openingstijden winkels Utrecht zondag, Utrecht winkels open pinksteren

Hoe laat openen de winkels in Utrecht?

Winkels mogen open zijn: Maandag tot en met zaterdag: 06.00-22.00 uur. Zondag: 10.00-19.00 uur.

Hoe laat opent Hoog Catharijne?

Winkels

Maandag 12.00 tot 20.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 12.00 tot 18.00 uur

Is Utrecht open op zondag?

In Utrecht mogen alle winkels op zon- en feestdagen geopend zijn tussen 10.00 uur en 19.00 uur m.u.v. Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag en Eerste Kerstdag. Op Goede Vrijdag, 4 mei en 24 december moeten winkels na 19.00 uur gesloten zijn.

Is de stad Utrecht vandaag open?

In het centrum van Utrecht zijn de meeste winkels zijn geopend van 09:30 ? 18:00 uur, op maandag openen de winkels tussen 11:00 en 13:00 uur. In Utrecht zijn de meeste winkels in het centrum op zondag ook geopend. Alle winkels in Hoog Catharijne zijn op maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur open.

Kan je s nachts door Hoog Catharijne?

UTRECHT – Winkelcentrum Hoog Catharijne mag ’s nachts niet op slot, omdat de voetgangers dan nauwelijks van de ene kant van de stad naar de andere kunnen. Dat vindt de Utrechtse gemeenteraad. In de Clarentuin van het winkelcentrum verblijven ’s nachts 85 daklozen en verslaafden.

Waar moet je winkelen in Utrecht?

De winkelstraten van Utrecht

Voor een succesvol middagje shoppen slentert u van de Lijnmarkt naar de Oude Gracht, en daarna door de Choorstraat, Oudkerkhof en Korte Minrebroederstraat. Grote merken en kleine boetiekjes vol mode, accessoires en sieraden gaan hier prima samen.

Kun je leuk winkelen in Utrecht?

Utrecht is één van de leukste winkelsteden van Nederland. Deze centraal gelegen sfeervolle stad wordt daarom veel bezocht voor een dagje shoppen. Langs de Vredenburg, Lange Elisabethstraat, Steenweg en Oudegracht zijn vooral de grote winkelketens te vinden.