Hoe laat is het in auckland ?

hoe laat is het in auckland ? tijdsverschil nederland nieuw-zeeland, tijdsverschil nieuw-zeeland auckland, Weer Auckland, Hoe laat is het in Kiribati, Tijdsverschil Nieuw Zeeland winter, Hoe laat is het in Engeland, tijdsverschil nieuw-zeeland christchurch, Hoe laat is het in Amerika

Waar is het 2 uur eerder?

Het tijdsverschil met Qatar (WK voetbal) is 2 uur later (wintertijd). We geven ook de zomertijd en wintertijd van 2021 weer.28 jul

Wat is het tijdsverschil met Sydney?

De zomer- en wintertijd in Sydney zijn tegenovergesteld aan die van Nederland. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Sydney? ? Tijdens onze zomertijd is het in Sydney 8 uur later. ? Tijdens onze wintertijd is het in Sydney 10 uur later.

Hoe laat is het in chathameilanden?

? Nieuw-Zeeland: 12 uur later (wintertijd), 10 uur later (zomertijd). ? Chathameilanden: 12 uur en 45 min. later (wintertijd), 10 uur en 45 min. later (zomertijd).

Waar is het 24 uur later?

Iedere dag op aarde begint officieel op de Line-eilanden in Kiribati, waar men 14 uur voor loopt op UTC, begint 26 uur later op de onbewoonde Amerikaanse eilanden Howland en Baker, die onder een (nautische) tijdzone vallen die 12 uur achter loopt op UTC, en eindigt daar nog eens 24 uur later.

Welk land heeft het grootste tijdsverschil?

Grootste tijdsverschil op de wereld

Tussen de Line-eilanden van Kiribati en het Amerikaans-Samoa zit hemelsbreed een afstand van 2300 kilometer, maar qua tijd zit er een verschil tussen van 25 uur.

Hoeveel tijd zones zijn er in Rusland?

Tijdsverschil Rusland

Rusland is een immens groot land, wat betekent dat er 11 verschillende tijdzones zijn. Tijdens jouw treinreis zul je maximaal 7 verschillende tijdzones passeren. In Moskou is het tijdverschil met Nederland + 2 uur tijdens onze wintertijd. In de zomer is dat verschil +1 uur.

Wat is de tijd in Kiribati?

Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Kiribati? ? Gilbert-eilanden: 11 uur later (wintertijd), 10 uur later (zomertijd). ? Phoenixeilanden: 12 uur later (wintertijd), 11 uur later (zomertijd). ? Line-eilanden: 13 uur later (wintertijd), 12 uur later (zomertijd).