Hoe laat is het nu in chicago ?

hoe laat is het nu in chicago ? Tijdsverschil Chicago Amsterdam, Vliegtijd Chicago, Tijdsverschil New York, Weer Chicago, Tijdsverschil Los Angeles

Wat is het tijdsverschil met Curacao?

Curaçao bevindt zich in de UTC-zone ?Atlantic Standard Time -0400?. Curaçao volgt de zomertijdregeling niet. In de zomer bevinden wij ons daarom in dezelfde tijdszone als de Noord-Amerikaanse Oostkust en in de winter is het bij ons één uur vroeger.

Wat is het tijdsverschil in Egypte?

In Egypte is het over het algemeen 1 uur later dan in Nederland en België. De zomertijd gaat echter later in (half april) dan in Nederland en België (laatste zondag van maart). Vanaf de laatste zondag van maart tot half april is er dan ook geen tijdverschil met Nederland en België.

Hoe laat is het La?

Meer over de tijd in Los Angeles is

Huidige tijd 13:25
Timezone Pacific Daylight Time (PDT)
Olson tijdzone ID America/Los_Angeles
Tijdsverschil 2 uur vroeger dan Chicago
7 uur vroeger dan UTC

Nog 1 rij

Waar is het 2 uur eerder?

Het tijdsverschil met Qatar (WK voetbal) is 2 uur later (wintertijd). We geven ook de zomertijd en wintertijd van 2021 weer.

Hoe lang is het vliegen naar Egypte?

Egypte is het land van een prachtige onderwaterwereld, immense piramides en bijzondere schatten. Alhoewel de bekende badplaats Hurghada ongeveer 3.700 kilometer van ons vandaan ligt, bedraagt de gemiddelde vliegtijd ongeveer maar 4,5 uur naar Egypte vanaf Amsterdam.

Waar is het 10 uur eerder?

De verschillende tijdzones zijn Eastern time (6 uur eerder), Central time (7 uur eerder), Mountain time (8 uur eerder), Pacific time (9 uur eerder), Alaska time (10 uur eerder) en Hawaii time (11 uur eerder). De Eastern time geldt voor onder andere New York, Philadelphia, Washington DC, Miami, Detroit en Atlanta.

Waar is het 9 uur vroeger?

? Alaska time: 9 uur vroeger.