Hoe laat vertrekken naar spa f1 ?

hoe laat vertrekken naar spa f1 ? Met de auto naar Spa-Francorchamps, Parkeren Spa-Francorchamps, Plattegrond Spa-Francorchamps F1, F1 Spa, Openbaar vervoer Spa-Francorchamps, spa-francorchamps 2022, Verkeer F1 Spa, shuttle bus spa-francorchamps

Hoe laat op Spa zijn?

Hoe laat is het circuit open en gesloten voor het publiek? Het circuit opent om 6 uur ’s morgens van vrijdag tot zondag. Het circuit sluit op vrijdag en zaterdag om 22.30 uur. Op zondag is de sluitingstij

Wat mag je meenemen naar F1 Spa?

Er is geen eten of drinken beschikbaar op de gele en groene campings, maar u kunt wel eten en drinken kopen op het circuit van Spa-Francorchamps. Daarnaast is het toegestaan om zelf drankjes en eten mee te nemen. Opgelet, glazen verpakkingen zijn verboden.

Waar parkeren F1 Spa?

Deze parkings bevinden zich in de zones La Source/Ster (gele zone), Combes (groene zone) en Blanchimont (rode zone). Kies dus de parking in functie van uw ticket/tribune! De Yellow bis parking bevindt zich niet ver van het centrum van Francorchamps, op een grasveld dat speciaal voor het evenement is aangelegd.

Hoe kom je bij Spa-Francorchamps?

De bussen 395 en 294 vertrekken vanaf het station van Verviers-Centraal naar het circuit van SpaFrancorchamps. De prijs bedraagt 10 ? voor een onbeperkt aantal reizen op vrijdag, zaterdag en zondag. Personen met een TEC-busabonnement zijn vrijgesteld van dit ticket.

Hoe lang duurt de GP van Spa?

De totale racetijd mag nooit meer dan 2 uur bedragen. Na 2 uur wordt er dus ook afgevlagd. BTW nr.

Wie zendt F1 uit in België?

In België bezit exclusief Telenet Play Sports de rechten om alle F1 wedstrijden uit te zenden, maar in andere landen zenden openbare zenders de wedstrijden uit. Dat betekent dat je legaal en gratis naar streams uit allerlei landen kunt kijken, mits je in dat land bent.

Waar is de Verstappen tribune Spa?

Reizen naar Circuit Spa-Francorchamps

Car Park Red ligt het dichtst bij de Max Verstappen Tribune. Met de trein kun je het beste naar Francorchamps reizen.

Hoeveel kost F1 Spa?

Silver 1 Francorchamps (Race: 28/08/2022)

? 179,00 p.p.