Hoe laat wordt de post bezorgd op vrijdag ?

hoe laat wordt de post bezorgd op vrijdag ? Hoe snel wordt post bezorgd, Tot Hoe laat bezorgd PostNL op zaterdag, Hoe laat wordt mijn pakket bezorgd, Om Hoe laat komt de postbode Bpost, Hoe laat komt de postbode België, Obsb postbus 99054 2500na Den Haag netherlands, Bezorgt PostNL op maandag, PostNL tot Hoe laat bezorgen

Hoe laat komt de post op vrijdag?

Als Post Service bezorgen wij namelijk 2 keer per week post. Om precies te zijn op dinsdag en vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur. Onze postbezorgers mogen zelf bepalen op welk moment van de dag zij de post bezorgen.

Hoe laat komt de post in mijn wijk?

Wanneer bezorgen PostNL, DHL Parcel, DPD en UPS?

Pakketbezorger Bezorging op werkdagen Bezorging op zaterdag
PostNL 08.30-21.30 08.30-18.00
DHL Parcel 11.00-21.00 09.00-13.00
DPD 08.30-18.00 08.30-18.00
UPS 09.00-19.00 09.00-19.00

4 jun

Hoe laat komt PostNL briefpost?

Briefpost (brief of kaart) Gewone briefpost bezorgen we op dinsdag t/m zaterdag voor 20.00 uur. Post verstuurd vóór lichtingstijd van de brievenbus bezorgen we doorgaans op de eerstvolgende bezorgdag.

Wat zijn de bezorgtijden van PostNL?

PostNL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag. Als je vóór de buslichting je brief post, dan wordt deze meestal de volgende werkdag bezorgd….Postbezorging: 5 dagen per week.

Gepost op: Bezorgd voor 20.00 uur op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag

Nog 3 rijen

Hoe weet ik of de postbode is geweest?

Met Mijn Post in de PostNL-app weet je ’s ochtends vroeg al welke post er die dag in jouw brievenbus ligt. Je ontvangt een melding als er post onderweg is. Maar dat niet alleen; je kunt zelfs de post al bekijken. Handig als je op vakantie bent, of gewoon nieuwsgierig!

Hoe laat is de postbode in mijn straat?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of ‘niet-thuis code’) en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Welke dagen komt de postbode langs?

Brieven en aangetekende zendingen worden voorlopig enkel tijdens weekdagen bezorgd. Sommige afzenders, zoals bepaalde webshops, hebben afspraken met bpost om hun pakjes ook op zaterdag en zondag te laten leveren op thuisadressen.

Waarom wordt er op maandag geen post bezorgd?

Er wordt in het weekend niet veel post verstuurd, waardoor er op maandag weinig aanbod is. Dat maakt de bezorging relatief duur. Het schrappen van de maandag betekent volgens het ministerie dat de stijging van de prijs van een postzegel beperkt kan worden.

postnl logo