Hoe maak je een screenshot op dell laptop ?

hoe maak je een screenshot op dell laptop ? Hoe maak je screenshot op laptop, Hoe maak je een screenshot op computer, Screenshot Dell laptop Windows 10, Print Screen Dell Latitude, Print Screen Dell Laptop not working, Screenshot Windows, Screenshot laptop, Screenshot maken Windows

Hoe maak je een screenshot op je laptop?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.

Hoe maak ik een afdruk van mijn scherm?

Een screenshot maken

  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

Hoe moet je een screenshot maken op Chromebook?

Screenshot maken: Druk op Ctrl + Vensters weergeven . Gedeeltelijk screenshot maken: Druk op Shift + Ctrl + Vensters weergeven en klik en sleep.

Waar kan ik mijn screenshots vinden?

Schermafbeelding direct opslaan Met de sneltoets Windows+Print Screen kunt u de schermafbeelding maken en direct opslaan. Het screenshot komt dan in de map ‘Schermopnamen’ terecht. Deze map is te vinden in de map ‘Afbeeldingen’ in de Verkenner.

Hoe maak je een screenshot op je laptop zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

De sneltoets voor de screenshot-functionaliteit die we in Windows terugvinden is Windows+Shift+S.

Waarom kan ik geen Print Screen maken?

Controleer of er een F-modus of F Lock-toets op het toetsenbord zit Als er een F Mode-toets of F Lock-toets op uw toetsenbord zit, kan het zijn dat Print Screen niet werkt. Als dit het geval is, moet u de toets Print Screen inschakelen door nogmaals op de F Mode-toets of F Lock-toets te drukken .

Waar vind ik mijn screenshot op PC?

Vind op het toetsenbord de toets waarop PrtScn (afkorting voor Print Screen) of Print Screen staat. Vaak is dit een van de toetsen die boven de pijltoetsen van het toetsenbord staat. De screenshot van het scherm maak je door simpelweg op de Print Screen toets te drukken. Staat Print Screen in het blauw?

Wat is de F5 toets op een Chromebook?

Ctrl + Switcher / F5 – Maak een screenshot en sla deze op in uw map Downloads. De Switcher-toets bevindt zich in plaats van de F5-toets op een standaardtoetsenbord. Ctrl + Shift + Switcher / F5 – Maak een screenshot van een deel van het scherm.

Comment faire une capture decran sur un ordinateur portable Dell