Hoe meet je cupmaat ?

hoe meet je cupmaat ? Cupmaat berekenen zonder meetlint, Cupmaat berekenen, Bh maat 85C is gelijk aan, Cupmaat A, Bh maat 75B is gelijk aan, bh-maat berekenen triumph, Cupmaat meten Hunkemöller, Bh maat meten klopt niet

Welke cup maat past bij mij?

Je borstomvang dien je met een lintmeter op te meten, op het zwaarste deel van je borsten en over de tepels. Zo zal je bij een verschil van 12,5 cm tussen de borstomvang en de omvangmaat een A cup dragen. Elke 2,5 cm extra omvang maken dat je een cupmaat groter dient te dragen.18 feb

Hoe groot is cup 80B?

Maar als je een bandmaat groter kiest verandert tegelijk de cup grootte mee (cupmaat van 80B is gelijk aan die van een 75C).

Hoe werkt een cup maat?

Een cupmaat is opgebouwd uit een cijfer voor de omvangmaat (bijvoorbeeld 75) en een letter voor de cupmaat (bijvoorbeeld D). Omvangmaat en cupmaat vormen samen je BH-maat. Het cijfer staat voor de onderwijdte in centimeters. De cupmaat bepaal je door je bovenwijdte op te meten.

Welke maat is gelijk aan 75C?

Zustermaten: hetzelfde volume, andere letter

EU FR US
70C 85C 32C
75C 90C 34C
80C 95C 36C
85C 100C 38C

Nog 90 rijen

Wat is het verschil tussen cupmaat C en D?

De cupmaat wordt gemeten op het breedste deel van de borst. Het verschil tussen dit getal en de omtrek van de borstkas onder de borst geeft de cupmaat weer: een verschil tot 1 inch = A cup, tot 2 inch = B, tot 3 inch = C, tot 4 inch = D, tot 5 inch = DD, tot 6 inch = F en tot 7 inch = FF (1 inch = 2,54 cm).

Is 70 C hetzelfde als 75B?

Maat 75B bijvoorbeeld is praktisch hetzelfde als 70C of 80A. Deze bh’s hebben dezelfde ‘cupinhoud’, de verhoudingen zijn alleen ietsje anders. Hoe groter de bandmaat (omvangsmaat) hoe groter de cup. Andersom geldt dit ook: Kies je een omvangsmaat kleiner dan wordt ook de cup kleiner.

onderborstwijdte bh meten