Hoe overleef ik mijn vakantie ?

hoe overleef ik mijn vakantie ?

Hoe overleef ik mijn vakantie leeftijd?

Details

Imprint Querido
Taal Nederlands
Leeftijd Leeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audio Luisterboek
Speelduur 2u 6m 4s

Nog 5 rijen

Hoe overleef ik het jaar 2000?

Hoe overleef ik het jaar 2000? Rosa brengt oud en nieuw door bij haar vriendje Jonas, die op een boerderij in Limburg woont. Jonas’ vader heeft zo zijn eigen ideeën over het millenniumprobleem en is al maanden bezig zich erop voor te bereiden. Zijn vrouw en zoon vinden het allemaal maar grote onzin.

Hoe overleef ik vakantie in Spanje?

Geschreven bij Hoe Overleef Ik Mijn Vakantie In Spanje ? Ik vind het een super handig boekje! Spaans wat beter te onthouden! Maar het is ook gewoon een leuk boekje om in je vakantie lekker door te neuzen!

Hoe overleef ik Bol Com?

-taalgidsjes, survivalgidsen, een kookboek, spellen, schoolartikelen, (natuurlijke) lichaamsverzorgingsproducten en een tijdschrift. De Hoe overleef ik? -serie is verfilmd voor televisie en bioscoop en bewerkt als musical. Hoe overleeft Rosa in New York? is het eerste deel van de opvolger van de Hoe overleef ik?

Hoe overleef ik als keukenprinses?

Dan is dit hét kookboek voor jou! Met de lievelingsrecepten van Rosa en haar vrienden en familie, handige eet-weetjes, en natuurlijk veel survivaltips voor in de keuken!

Hoe overleef ik mijn eerste zoen?

Dit boek staat boordevol tips over verliefdheid. Over frisse adem, versiertips voor beginners en gevorderden, over liefdesverklaringen in de chatbox. Maar ook over nee durven zeggen en erachter komen wat je wel en niet wilt. Een onmisbaar boek voor iedereen die voor het eerst verliefd is, of van plan is het te worden!

1540 1