Hoe overleef ik serie cast ?

hoe overleef ik serie cast ? Hoe overleef ik volgorde, Hoe overleef ik TV serie, Hoe overleef ik online lezen, hoe overleef ik met/zonder gescheiden ouders?, Hoe overleef ik Sascha, Hoe overleef ik boeken, Hoe overleef ik deel 13, hoe overleef ik mijn vakantie?

Hoe overleef ik cast Sascha?

Dit zijn alle acteurs:

Naam Rol
Marrit Claus Sascha
Roos Dickmann Karien
Maria Berghuizen Lidwien
Luan Burger Edith

Nog 15 rijen

Wie speelt Rosa in Hoe overleef ik?

Rolverdeling

Acteur Personage Opmerkingen
Jolijn van de Wiel Rosa van Dijk Hoofdrol
Jade Olieberg Esther Jacobs Hoofdrol
Mees Peijnenburg Vincent van Gelderen (Neuz) Hoofdrol
Pascal Tan Jonas de Leeuw Hoofdrol

Nog 8 rijen

Hoe overleef ik 2011?

Hoe Overleef Ik…? (2011-2012) ‘Hoe overleef ik…’ draait volledig om Rosa van Dijk, een meisje dat in de puberteit komt en langzaam maar zeker opgroeit. Ze heeft een vriend, Vincent van Gelderen, die ze ‘Neuz’ noemt. Het is een vrolijke meid die wel van lol maken houdt.

Hoe overleef ik mezelf hoofdpersonen?

De hoofdpersoon in dit boek is Rosa. Ze heeft 2 vrienden waarmee ze heel veel e-mailt. Dat zijn Jonas en Ester. Er komen nog meer mensen in voor, maar dat zijn niet echt hoofdpersonen.

Hoe overleeft Rosa in Newyork?

Francine Oomen Hoe overleeft Rosa in New York? Als Rosa (18) niet wordt toegelaten op de kunstacademie, gaat ze als au pair naar New York. Ze probeert er nieuwe vrienden te maken, maar mist Neuz, die door een crisis in Berlijn zit.

anne plus cast film serie kijken tv