Hoe teken ik graffiti ?

hoe teken ik graffiti ? Graffiti Tekeningen voor beginners, Graffiti letters makkelijk, Graffiti tekenen letters, Graffiti Letters Generator, Graffiti naam maken gratis, 3D graffiti letters creator, Graffiti naam tekenen, Graffiti Tekening naam

Hoe moet je graffiti letters maken?

Stappen

  1. Teken de letter.
  2. Voeg aan elke lijn van de letter rechthoeken toe, zoals op het plaatje.
  3. Als je overal rechthoeken aan de lijnen hebt getekend, maak je dikke strepen aan de vormen om de letter vorm te geven, zoals op het plaatje te zien is.
  4. Versier de letter met pijlen, schaduw of nog meer vormen.

Hoe maak je een graffiti?

We kleuren nog niks in, maar maken een schets van graffiti letters met niets meer dan papier, potlood en een gum. Je bepaalt zelf welk woord of welke naam je wilt maken. Dat kan een bijnaam zijn of je eigen naam. Een ander woord of een zelfverzonnen lettercombinatie mag natuurlijk ook!12 jun

Is graffiti moeilijk?

Sterk werk! Is graffiti kunst? Hoewel het niet moeilijk is om een spuitbus aan te schaffen en wat woorden op een muur te kladden, is het niet voor iedereen weggelegd. Het vergt heel wat oefening voordat je goed bent in graffiti.

Welke verf gebruiken voor graffiti?

Graffiti wordt meestal aangebracht met behulp van spuitbussen of stiften in verschillende kleuren. We kennen vele soorten graffiti zoals spuitbusverven, permanente markers, 2-componenten verven, Tectyl® restanten, bitumen en ?invisible ink?.

csm Banksy School Bristol c8b8ca96f0

GRAFFITI TEKENEN voor beginners 3D