Hoe voeg je een inhoudsopgave toe in word 2016 ?

hoe voeg je een inhoudsopgave toe in word 2016 ? Hoe voeg je paginanummers toe in Word, Hoe maak je een inhoudsopgave, Inhoudsopgave invoegen Word, Hoe maak je een inhoudsopgave met paginanummering, Inhoudsopgave voorbeeld, Inhoudsopgave PowerPoint, Inhoudsopgave Word aanpassen, Kop toevoegen aan inhoudsopgave Word

Hoe maak je een inhoudsopgave met paginanummering in Word?

Ga naar verwijzingen > inhoudsopgave. Klik op Aangepaste inhoudsopgave. Gebruik de instellingen om paginanummers weer te geven, te verbergen en uit te lijnen, het tabbladopvulteken toe te voegen of te wijzigen, opmaak in te stellen en op te geven hoeveel kopniveaus u wilt weergeven.

Waar zet je de inhoudsopgave?

De inhoudsopgave wordt doorgaans na de titelpagina en het voorwoord geplaatst. Als een boek figuren of tabellen bevat, worden die doorgaans in een apart overzicht direct na de inhoudsopgave opgesomd.

Kan inhoudsopgave niet bijwerken word?

Ga naar Verwijzingen >Tabel bijwerken. Selecteer een van de volgende opties: Alleen paginanummers bijwerken Hiermee worden alleen de pagina’s bijgewerkt waar de koppen op staan en worden wijzigingen in de koptekst genegeerd.

Hoe inhoudsopgave aanpassen in Word?

In de inhoudsopgave, in het Engels table of contents en door onze zuiderburen inhoudstafel genoemd, som je alle hoofdstukken van je scriptie op en vermeld je daarbij het paginanummer.

Heeft de inhoudsopgave een paginanummer?

Moeten de bijlagen in je inhoudsopgave? Het is voor veel studenten onduidelijk of de bijlagen ook in de inhoudsopgave geplaatst dienen te worden. Het antwoord is ja, de bijlagen horen ook in de inhoudsopgave. Deze krijgen echter geen hoofdstuknummer, maar een eigen nummer.

Hoe bijlagen vermelden in inhoudsopgave?

In de inhoudsopgave neem je naast alle hoofdstukken, paragrafen en subparagrafen in de basistekst, ook het voorwoord, de samenvatting, referentie- of literatuurlijst en bijlagen op. In de inhoudsopgave geef je bij alle bovengenoemde onderdelen ook de paginanummers weer, behalve bij het voorwoord en de samenvatting.

Hoe ziet de inhoudsopgave eruit?

Het is belangrijk om je inhoudsopgave up-to-date te houden. Wanneer je nieuwe titels toevoegt, titels hernoemt of wanneer de paginanummers zijn gewijzigd zal je inhoudsopgave immers niet automatisch bijgewerkt worden.

mqdefault

Automatische inhoudsopgave maken in Word 2019