Hoe werkt cubee bpost ?

hoe werkt cubee bpost ? Hoe werkt Pakjesautomaat bpost, Cubee bpost comment ça marche, Pakjesautomaat bpost werkt niet, Bpost Pakjesautomaat prijs, Cubee locker comment ça marche, Point bpost, Point de collecte bpost en Belgique, Cubee locker 24 7

Hoe werkt de pakketautomaat van bpost?

Ga met je pakje, waarop reeds een verzend- of retouretiket kleeft, naar een Pakjesautomaat in je buurt. Scan de code op je verzendetiket of toets de barcode manueel in. Steek het pakje in de locker die automatisch opengaat. Als de locker te klein is, duw je op het scherm op ‘Meld een probleem’ en sluit je de locker.

Hoe pakje uit Pakjesautomaat?

Pakjesautomaat zonder scherm

  1. Schakel eerst bluetooth en je locatie in op je smartphone.
  2. Open de My bpost app en selecteer het pakje dat je wil ontvangen.
  3. Volg de stappen in de app om te connecteren met de Pakjesautomaat en het deurtje springt automatisch open.
  4. Haal je pakje eruit en duw het deurtje van de locker dicht.

Wat is een Cubee?

Een Cubee pakjesautomaat moet het leven van de online consument vergemakkelijken. Met Cubee kan deze consument zijn pakje afhalen, verzenden of retourneren op een uur en locatie dat de consument schikt. Een snelle en eenvoudige manier van afhalen en verzenden dus.4 okt

Hoe werkt een Pakjesautomaat zonder scherm?

De Pakjesautomaten zonder scherm bedien je volledig met de My bpost app. Je smartphone communiceert dan via bluetooth met de Pakjesautomaat om de locker te openen. Via de Pakjesautomaten met een scherm scan je de QR-code of geef je manueel de 6-cijferige code in die je via e-mail en in de My bpost app hebt ontvangen.

Hoe werkt een locker?

Met lockers met een cijferslot krijgt uw beheerder bijvoorbeeld nooit meer te maken met kwijtgeraakte sleutels. Bovendien is de locker door het gebruik van een pincode heel simpel af te sluiten en te openen. De gebruiker ervaart niet het ongemak van het gebruik van sleutels of muntgeld.

Hoe lang blijft pakje in bpost automaat?

Zodra je pakje in de Pakjesautomaat wordt afgeleverd, heb je 5 kalenderdagen tijd om het af te halen (geen verlenging mogelijk). Op de 6de dag zenden we het pakje terug naar de afzender.

Hoe werkt een afhaalpunt van bpost?

Iedereen mag je pakje afhalen in een Afhaalpunt of Pakjesautomaat, zolang de persoon beschikt over de barcode van je pakje. Deze vind je terug in de bevestigingsmail, in de My bpost app of op het afwezigheidsbericht dat je ontving in je brievenbus.

Wat is een Pakjesautomaat?

Een pakjesautomaat is eigenlijk een grote kast vol lockers. De vervoerder zorgt ervoor dat het pakje in een locker wordt geleverd. Er wordt dan een sms of e-mail gestuurd naar de besteller waarin staat dat het pakje beschikbaar is. Met een unieke QR-code kan die persoon de juiste locker openen en het pakje meenemen.

Hoe werkt een pakket automaat?

Een pakket versturen

Print het verzendlabel met daarop je barcode en plak deze op jouw pakket. Scan de barcode op je verzendlabel bij de pakket- en briefautomaat. De automaat geeft aan in welk vak je het pakket kunt plaatsen. Je ontvangt je digitale verzendbewijs per e-mail.

2532

jsaction=”WFrRFb;keydown:uYT2Vb”>1:45Als uw klant online een bestelling plaatst, kan hij zijn pakje voortaan ook laten leveren in een pakjesautomaat. bpost stelt er 150 ter …YouTube · bpost · 22 déc. 2015