Hoe werkt de grote clubactie ?

hoe werkt de grote clubactie ? Grote Clubactie inloggen, Grote Clubactie aftrekbaar, Start Grote Clubactie 2022, Grote Clubactie ANBI, Verkooplink Grote clubactie, Grote Clubactie opzeggen, Deelname Grote Clubactie, Wat is de Grote Clubactie

Hoe duur is een lot van de Grote Clubactie?

Een lot kost ?3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus ?2,40 per lot) direct naar de club. Dat is de kracht van de Grote Clubactie, al vanaf het eerst verkochte lot in 1972.

Hoe lang duurt de Grote Clubactie?

Via de website van de Grote Clubactie kun je je van 24 september t/m 6 december aanmelden voor de Kids-verkoopwedstrijd. Ga naar het aanmeldformulier. Meld je pas aan wanneer je helemaal klaar bent met loten verkopen en dus weet hoeveel loten je verkocht hebt.

Hoeveel loten in boekje Grote Clubactie?

Deelnemen aan de Grote Clubactie is gratis Voor het verzenden van verkoopmateriaal zoals verkoopboekjes , papieren loten en Superloten worden verzendkosten berekend (maximaal ? 7,50 per bestelling). Meer verkoopboekjes nodig? De boekjes zijn per 25 stuks te bestellen, de kosten hiervoor bedragen ?6,- per bundel.

Hoe verkoop je loten?

Waar vind ik mijn lotnummer? U vindt uw lotnummer op het bankafschrift van uw incasso en wanneer u ook een e-mailadres heeft ingevuld bij uw aankoop, dan ontvangt u ook een e-mail met uw lotnummer.

Wat is mijn lotnummer van de Grote Clubactie?

Verkooptips. Zet de koper in het zonnetje. Maak een foto van de overhandiging van het Superlot en deel deze op jullie online kanalen voor extra aandacht van de actie. In ‘Mijn Grote Clubactie’ staat al een Superlot-verkooplink voor jouw vereniging klaar.