Hoe werkt een iphone 5s ?

hoe werkt een iphone 5s ? iPhone 5s update, iPhone 5s Wit, iPhone 5S 4G, iPhone 5S inch, iPhone 5s MediaMarkt, iPhone 5S nieuw, iPhone 5S prijs, iPhone 5s hoesje

Hoe lang kan ik nog doen met een iPhone 5S?

Een iPhone is gemaakt om minimaal 5 jaar mee te gaan. Dit is aanzienlijk langer dan een Android toestel, dat doorgaans wordt gemaakt om maar zo’n 2 á 3 jaar mee te kunnen gaan. Maar let op: dit betekent niet dat je onbeperkt alle nieuwe software updates kunt laten uitvoeren.

Wat is mijn iPhone 5S nog waard?

Verkoop je oude telefoon Je (oude) telefoon is meer waar dan je denkt! Heb je nu nog een iPhone 5S, 5C, 5, 4S, 4 of 3GS, Samsung Galaxy, Nokia, HTC of Lg? Je telefoon is al snel 50, 80 of 120 euro waard! Een iPhone 5S met 16GB zelfs nog 192,12 euro of meer!2 feb

Welk jaar iPhone 5S?

Op 10 september 2013 werd de iPhone 5s door Apple geïntroduceerd. De iPhone 5s wordt sinds 20 september 2013 verkocht in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Australië, Japan, Hongkong, China en Singapore.

Wat kost een nieuwe batterij voor iPhone 5S?

iPhone 5S batterij vervangen ? 39,- Origineel & direct klaar Eindhoven.

Welke iPhone kun je niet meer updaten?

De iPhone 6s (Plus) uit 2015 heeft nog de meeste updates gekregen en is ook ondersteund in iOS 15. Deze uitgebreide ondersteuning is met iOS 16 gestopt, Apple biedt de oudere toestellen zoals de iPhone 6s, iPhone SE en iPhone 7 geen ondersteuning meer.

Welke iPhone kan ik nog updaten?

Op dit moment kun je vanaf de iPhone 5s en iPhone 6 updaten naar iOS 12 en vanaf de iPhone 6s updaten naar iOS 15. Bij oudere toestellen moet je rekening ermee houden dat je steeds minder apps kunt installeren. De meest recente versie is iOS 16.

Wat te doen met oude iPhone 5?

Wat je het beste kunt doen is je oude iPhone inleveren. En het mooie is: je krijgt hier vaak een leuk bedrag voor terug. Apple heeft hier op zijn website het eigen GiveBack-initiatief voor. Je kunt je oude telefoon ook aan het goede doel schenken, zoals Stichting AAP, Unicef of ReCell.

Wat krijg ik voor mijn oude iPhone?

Zo is een iPhone Xs van 2 jaar oud nog steeds bijna 200 euro waard. Het spreekt voor zich dat een nieuwere iPhone zoals een iPhone 13 meer waard is dan een iPhone 6. Ook de geheugencapaciteit, de staat van het toestel en de batterijconditie zijn van invloed op de uiteindelijke prijs.

Welke iPhone wordt niet meer geupdate?

Met de release van iOS 15 is gebleken dat dit in sommige gevallen wat langer is. Wanneer er in september 2022 weer een nieuw besturingssyteem voor de iPhone uitkomt, zal deze waarschijnlijk niet meer te downloaden zijn op de iPhone 6s en 6s Plus.

Hoe lang kan mijn iPhone nog mee?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android! In 2021 koos Apple er bijvoorbeeld voor om de iPhone 6S (2015) en de iPhone SE (2016) binnen de boot te houden. 6 jaar ondersteuning dus.

Heeft het zin om je iPhone batterij te vervangen?

Wanneer heeft het zin om mijn iPhone accu te vervangen? Als je iPhone in aanmerking komt, heeft het nog niet altijd zin om de accu te vervangen. In veel gevallen is de gezondheid van de accu nog goed, en kun je er nog jaren mee vooruit.

iphone 5S 4 52178cfc58653 450 400

Hoe plaats ik een SIM kaart in de iPhone 5S?