Hoe werkt een selfie stok ?

hoe werkt een selfie stok ? Selfie Stick, Hoe werkt een Selfie Stick met kabel, Selfie Stick Action, Selfie stick Action gebruiksaanwijzing, Selfie stick iPhone, Selfie stick Action review, Selfie Stick Invisible, Selfie stick Action koppelen aan telefoon

Hoe moet je een Selfie stick gebruiken?

Draai de telefoonhouder zodat de houder verticaal zodat je de houder aan een van de klemmen iets uit kan schuiven. Trek de klem omhoog en plaats je telefoon tussen de klemmen. Laat vervolgens de klem los. Je telefoon zit nu stevig vast!

Waar moet je op letten bij koop Selfie stick?

We raden aan om de lengte van de in elkaar geschoven stok te controleren, om hem comfortabel te kunnen vervoeren, en van de uitgeschoven vorm om te weten vanuit welke hoek je er foto’s mee kunt maken. De meeste selfiesticks zijn compatibel met veel iOS- en Android-telefoons.

Hoe koppel je een Selfiestick?

Koppel de Selfie Stick via Bluetooth; zet hem aan en u ziet een blauw LED-lampje knipperen. Binnen ong. 40 seconden, schakel Bluetooth in op uw smartphone en koppel die met het Bluetooth apparaat ‘WM PAC-BT080’. Als het koppelen mislukt, schakel Bluetooth dan op beide apparaten uit en weer in en probeer het opnieuw.

Welke app voor selfie stick?

Indien de standaard camera app van uw Android toestel niet samenwerkt met de selfie stick, gelieve dan de HD Kamera app of de Camera360 Ultimate app te downloaden. De voorgestelde apps zijn apps van derden; bij een eventuele update kan het zijn dat de selfie stick niet meer werkt.

De Caruba Selfiestick Large. Handleiding van de perfecte …