Hoe werkt een theaterbon ?

hoe werkt een theaterbon ? Podium Cadeaukaart kopen, Nationale theaterbon, Theater Podium, Cadeaubon Concertgebouw, Theaterbon België, Theater cadeaubon, Wat is NTK, Musical Bon

Hoe lang is een theaterbon geldig?

Het saldo op de Podium Cadeaukaart is drie jaar geldig vanaf aankoop (tenzij expliciet anders vermeld op de cadeaukaart). Waar is de Podium Cadeaukaart inwisselbaar? De Podium Cadeaukaart wordt door meer dan 300 podia in Nederland als geldig betaalmiddel geaccepteerd.

Hoe gebruik je Podiumkaart?

Besteed je kaart Meer dan 300 theaters, concertzalen en poppodia in Nederland accepteren de Podium Cadeaukaart als geldig betaalmiddel. Besteed je cadeaukaart aan de kassa of via de website van het podium (ook boven ?50 mogelijk).

Hoe werkt een cadeau kaart?

Een cadeaukaart is een pasje met een bepaalde waarde die je cadeau kan geven! Een cadeaukaart is een plastic pasje met een magneetstrip of chip die een bepaalde waarde bevat. De cadeaukaart is de moderne cadeaubon waarmee je naar eigen keuze iets kunt kopen.

Waar kan ik Podium Cadeaukaart gebruiken?

Waar kun je Podium Cadeaukaart besteden?

  • Je kunt Podium Cadeaukaart bij 300+ podia besteden: theaters, concertzalen, schouwburgen en poppodia in Nederland (en Antwerpen). …
  • Je kunt met Podium Cadeaukaart naar alle genres: Cabaret, Musical, Toneel, Show, Dans, Opera, Klassiek, Concert en jeugdvoorstellingen.

Meer items…

Waar koop je een theaterbon?

Waar kan ik de Podium Cadeaukaart kopen? De Podium Cadeaukaart bestel je online op deze website en is te koop bij de meeste theaters en concertzalen in Nederland en bij Primera, AH, Jumbo, COOP, Spar, Plus, Hoogvliet, VVV, ANWB, Bruna, AKO, The Readshop, Plantage, Libris, Formido, CIGO, Vivant en Techador.

Waar kun je theaterbonnen kopen?

Ook vind je daar nog veel meer informatie over deze bijzondere cadeaubon. Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt, heeft de theaterbon een vorm van een betaalpasje. Je kunt met behulp van dit pasje tickets kopen aan de kassa van de aangesloten theaters en bij de Nationale Theaterkassa.

Is mijn Podiumkaart nog geldig?

Op 19 maart 2020 heeft Podium Cadeaukaart besloten de geldigheid van alle 1 jaar geldige cadeaukaarten (die enkel via zakelijke kanalen worden verkocht) met 4 extra maanden te verlengen. 2 april 2020 nam Podium Cadeaukaart dit besluit ook met betrekking tot alle cadeaukaarten met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Hoe activeer je een cadeaubon?

Als een cadeaubon of cadeaukaart geactiveerd moet worden wordt dat bij de aankoop van de bon vermeld. Meestal moet u een e-mailadres opgeven waar een activatiecode naar toe kan worden gestuurd. Het kan ook makkelijk zijn om het e-mailadres op te geven van de ontvanger van de kaart.

Hoe gebruik je een cadeaubon online?

Ik heb een fysieke cadeaubon van een van jullie winkels. Kan ik deze online gebruiken? Ja, om een cadeaukaart bij je online aankoop te gebruiken, voer je het 19-cijferige nummer van de cadeaukaart plus de controlecode in, bij het cadeaukaart-gedeelte van het winkelmandje (zie afbeelding hieronder).