Hoe werkt geocaching ?

hoe werkt geocaching ? Geocaching voor beginners, Geocaching routes, Geocachen, Geocaching Amsterdam, Geocache shop, Geocaching benodigdheden, Geocache in de buurt, Geocaching app

Wat moet je meenemen als je gaat geocachen?

11 onmisbare Geocaching Tools

  • Rite in Rain notitieboekje: waterbestendig papier. …
  • Met een pincet kan je het logboek er vaak makkelijk uitpeuteren. …
  • Cache die je met een magneet(stick) moet opvissen. …
  • Geocache die je enkele via een zaklamp kan oplossen. …
  • Ontdek de code via de spiegel op de niet zichtbare zijde van het paaltje.

13 dec

Wat is een goede app voor geocaching?

Welke app is het beste voor geocaching? Een goede Geocaching app is de officiële Geocaching app van Groundspeak dat beschikbaar is voor Android en iPhone. c:geo (Android), Cachly (iPhone) en Geocaching Plus (Windows) zijn waardige alternatieven.

Wat is de bedoeling van geocaching?

Geocaching is een spel en vrije tijdsactiviteit waarbij gebruik wordt gemaakt van een gps-ontvanger of telefoon met deze functie om ergens ter wereld een zogenoemde cache (verstopplaats) te vinden. De organisatie achter geocaching is Groundspeak.

Is de geocaching app gratis?

De geocaching app is gratis beschikbaar in Google Play en de App store. Deze schatzoeken app is ideaal om op zoek te gaan naar geocaches. Je hoeft dus helemaal geen dure GPS aan te schaffen om te kunnen geocachen.

Hoe duur is geocaching?

Speel je via de officiële app, dan kom je er al snel achter dat er veel caches grijs zijn gekleurd op de kaart. Dat betekent dat je details van deze caches in de app alleen kunt zien als je een Premium-abonnement hebt. Dat kost 5,99 euro per maand of 29,99 euro per jaar.

Welke hengel voor geocaching?

De meeste hengelcaches hangen al snel op 6 meter of hoger. Ook caches op 12 of 15 meter hoogte komen voor, al zijn dat wel uitzonderingen. Toch is een hengel van 6 meter wel het minimum. Langer is ook in dit geval beter.

Wat is cache wandelen?

Geocaching (spreek uit: dzjio-kesjing) is een avontuurlijk spel voor wandelaars met een gps-ontvanger. Het principe is dat personen schatkisten (caches) verstoppen over de hele wereld en de locaties van deze kisten op internet publiceren. Met behulp van je gps moet je zo’n schat zien terug te vinden.

data-jsarwt=”1″ data-usg=”AOvVaw2Rp4KT5rmdAhp5GtiU0sVh” data-ved=”2ahUKEwjGo4aczqH6AhWb5XMBHUYmAfcQuAJ6BAgwEAU”>18:30Wat is Geocaching eigenlijk? Hoe navigeer je naar de geocache, hoe vind en log je een geocache, wat moet je doen met ruilspulletjes (SWAG) …YouTube · GC Rogier GeoVlogs · 14 jan. 2022