Hoe werkt vakantieveilingen ?

hoe werkt vakantieveilingen ? VakantieVeilingen producten, Tot hoe laat is VakantieVeilingen open, VakantieVeilingen administratiekosten, Klantendienst VakantieVeilingen, Retourneren VakantieVeilingen, Vakantieveilingen per ongeluk geboden, VakantieVeilingen annuleren, Voorwaarden VakantieVeilingen

Is VakantieVeilingen betrouwbaar?

De webshop van VakantieVeilingen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. VakantieVeilingen is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje).

Wat gebeurt er als je een gewonnen veiling niet betaald?

Wat gebeurt er als ik niet betaal? Als je het hoogste bod hebt uitgebracht en daarna niet gelijk betaalt, ontvang je van ons meerdere betalingsherinneringen per mail. Ook sturen we je een herinnering per SMS.

Hoe betaal je bij VakantieVeilingen?

Betaal je veiling Betaal je gewonnen veiling via iDEAL, PayPal of met je creditcard.

Waarom is VakantieVeilingen zo goedkoop?

Het openingsbod is altijd laag waardoor het interessant wordt om mee te doen. Je hebt eigenlijk ook niks te verliezen. Bied je mee dan kan je tickets voor een lage prijs kopen. Wordt je overboden, dan kost het je ook niks.16 nov

Kan je VakantieVeilingen annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om je reservering te wijzigen of annuleren via VakantieVeilingen.

Hoe werkt een online veiling?

De meeste veilingsites werken op dezelfde manier. De veilingen hebben een ‘vaste’ loop- en eindtijd. Beiden worden verlengd in het geval van lastminutebiedingen. Dat voorkomt dat bieders er in de laatste seconde van een veiling met de buit vandoor gaan, terwijl eerdere bieders wellicht meer hadden willen bieden.

Kan je je bod intrekken op VakantieVeilingen?

Kan ik mijn bod intrekken? Je bod is bindend zodra deze geplaatst is. Als je het winnende bod hebt, betekent dit dus dat je de veiling moet afnemen.

Kun je een gewonnen veiling annuleren?

Ik heb mijn gewonnen veiling nog niet betaald, mag ik deze annuleren? Als je nog niet betaald hebt, kun je je waardebon of e-ticket annuleren binnen het herroepingsrecht van 14 dagen.

Wie is de eigenaar van Vakantieveilingen?

Mediagigant John de Mol heeft e-commercebedrijf Emesa overgenomen. Emesa is de eigenaar van Vakantieveilingen, TicketScout, Vavabid en Actie van de Dag. De Mol brengt tegelijkertijd al zijn mediamerken onder in één bedrijf Talpa Network en ziet grote synergievoordelen.

cat98 1

jsaction=”WFrRFb;keydown:uYT2Vb”>1:01VakantieVeilingen | Hoe werkt het. 175,281 views175K views. Mar 16, 2017. 38. Share. Save. VakantieVeilingen. VakantieVeilingen.YouTube · VakantieVeilingen · 16 mars 2017