Hoe werkt vinted ?

hoe werkt vinted ? Hoe werkt Vinted verzenden, Hoe werkt Vinted betaling, Hoe werkt Vinted als verkoper, Hoe werkt Vinted België, Hoe werkt Vinted kopen, Vinted app, Comment marche Vinted quand on vend, Vinted comment ça marche

Hoe krijg je het geld van Vinted?

Ga naar je Vinted Portemonnee. Klik op Uitbetalen op een bankrekening….Goed om te weten:

  1. Het minimale bedrag dat je kunt opnemen is ? 0,10.
  2. Je kunt alleen je beschikbare saldo opnemen ? dus niet het saldo dat in behandeling is.
  3. Je kunt je verdiensten alleen naar een bankrekening laten overschrijven.

Meer items…

Hoe werkt het versturen via Vinted?

De verzendkosten worden bij de prijs van het artikel opgeteld, en worden samen met de andere kosten getoond bij het betalen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de locatie van de koper, de verkoper, en het pakketformaat. Als je een artikel verzendt, ontvang je een vooraf betaald verzendlabel van Vinted.

Hoe pak je een Vinted pakket in?

Voordat je een verkocht artikel verzendt, is het belangrijk dat je zeker weet dat je het goed hebt verpakt:

  1. Gebruik een sterke buitenverpakking. …
  2. Kies het juiste pakketformaat. …
  3. Bescherm kwetsbare artikelen goed. …
  4. Bescherm je pakket tegen vuil en water. …
  5. Gebruik tape. …
  6. Bevestig het verzendlabel correct.

Wat kost verkopen op Vinted?

Je betaalt niet om je artikelen op Vinted te plaatsen en ze te verkopen. Dit betekent dat als de verkoop is voltooid, het volledige bedrag rechtstreeks in je Vinted Portemonnee wordt gestort. Ga aan de slag en verkoop nu! Was dit nuttig?

Kan je op Vinted opgelicht worden?

Oplichters op Vinted

Hoewel de meeste kopers en verkopers op Vinted net zulke goede intenties zullen hebben als jij, kan het zeker geen kwaad om even een dubbel check te doen voor je met iemand in zee gaat. Er zijn namelijk genoeg verhalen van Vinted gebruikers die opgelicht zijn door andere gebruikers.

Is Vinted echt gratis?

Download de Vinted-app gratis. Neem foto’s van je artikel, geef een omschrijving en kies je prijs. Klik ‘Uploaden’ en je advertentie is live. Als het artikel is verkocht, stuur je het binnen 5 dagen naar de koper.

Hoe zit het met verzendkosten bij Vinted?

Over het algemeen betaalt de koper de verzendkosten. De verzendkosten worden getoond bij het betalen. Ze worden automatisch aan het totaalbedrag van de bestelling toegevoegd. Als er gebruik wordt gemaakt van een verzendoptie met instructies, schiet de verkoper de verzendkosten voor.

Kan je veel geld verdienen met Vinted?

In totaal maken er al 22 miljoen mensen gebruik van de app. Actieve verkopers geven aan dat ze gemiddeld tot 200? per maand verdienen door hun afdankertje regelmatig op Vinted aan te bieden. Hoe werkt het? Je uploadt een foto, je geeft de maat, de kleur, de staat, het merk en de prijs van het kledingstuk aan, et voilà.

Hoe zit het met verzendkosten bij Vinted?

Alle pakketten binnen Nederland verzend je voor ?2,50. Snelle levering. Pakketten binnen Nederland worden in 1?2 werkdagen geleverd.

viendo articulos vinted 9852

data-jsarwt=”1″ data-usg=”AOvVaw3HFdwQg7ElOM7fUH6DU3rA” data-ved=”2ahUKEwjNt8yLzaH6AhXF8XMBHdjlD5wQuAJ6BAg7EAU”>11:19Hoe werkt Vinted? In deze video leg ik je uit hoe ik kleding koop op Vinted, zodat je na het kijken hiervan ook zelf succesvol kleding kunt …YouTube · faenomenal · 12 mai 202118 temps forts dans cette vidéo