Hoe wordt je register controller ?

hoe wordt je register controller ? Register Controller VU, Register controller register, Register Controller salaris, Register Controller Engels, Register Controller Nyenrode, Register Controller Erasmus, Register Controller betekenis, Register Controller Master

Wat verdient een register controller?

Het salaris van een Registercontroller begint bij ? 2.000 per maand. Het beroep Registercontroller is onderdeel van de beroepsfamilie Controllers. Het salaris van Controllers ligt gemiddeld op ? 7.500 bruto per maand.

Welke opleiding heb je nodig voor controller?

Naast de studie accountancy valt ook te denken aan een universitaire bachelor in bedrijfseconomie, bedrijfskunde en soms zelf organisatiewetenschappen. Veel mensen kiezen er echter voor om aansluitend nog een master Finance & Control / Registercontroller te volgen.3 jul

Wat is een register controller?

Vaak heeft de Group Controller / Concern Controller de leiding over de controllers die bij de verschillende onderdelen van het concern in dienst zijn. Als Register Controller (RC) heeft de Business Controller een academische titel op het Control vakgebied.

Wat kost een RC opleiding?

Kosten. Het collegegeld voor het collegejaar 2020-2021 bedraagt ? 13.235-, zowel voor het eerste- als het tweede jaar. In dit bedrag zijn inbegrepen de kosten voor boeken, readers en hand-outs.

Wat verdient een controller in 2022?

‘ Het brutomaandsalaris van controllers kunt u berekenen door de onderstaande jaarsalarissen te delen door 12,69. Een medior financial controller komt daarmee in 2022 uit op een gemiddeld brutosalaris van 4.845 euro per maand. Het bruto maandsalaris van een medior business controller bedraagt 6.293 euro.

Hoeveel verdient een controller per uur?

gemiddelde salaris van een controller

Een controller verdient tussen de 2.500 en 7.083 bruto euro per maand, op basis van 40 uur (bron: nationaleberoepengids.nl).

Wat is het salaris van een controller in 2021?

Een medior financial controller komt daarmee uit op een gemiddeld brutosalaris van 5.294 euro per maand. Het bruto maandsalaris van een medior business controller bedraagt 5.715 euro.

Hoe lang duurt een RA opleiding?

De opleiding tot register accountant (RA) is een universitaire studie van tenminste 11 jaar. Tijdens je studie combineer je leren en werken. Als eerste volg je de bachelor of science-opleiding accountancy, gevolgd door de master accountancy. Je sluit het theoretische deel af met de post-masteropleiding RA.

Hoelang duurt RC opleiding?

Hoe lang duurt de opleiding? De complete opleiding tot registercontroller (RC) kun je in 2 jaar afronden. Ben je al registeraccountant (RA) dan kun je de opleiding in ruim een jaar afronden.

Hoeveel PE punten Register Controller?

RC’s zijn verplicht tot permanente educatie van 40 uur studie per jaar. Voor ieder studie-uur wordt 1 punt geteld. Iedere RC moet dus 40 PE-punten volbrengen. Een eventueel teveel aan PE-punten mogen ze meenemen naar de volgende twee jaren (80 PE-punten).

slideshow beroepsethiek voor rc etraining 2013 28 320