Hoe wordt lego gemaakt ?

hoe wordt lego gemaakt ? Hoe wordt Playmobil gemaakt, Hoe wordt lego gemaakt wikipedia, Hoe wordt DUPLO gemaakt, Hoe is LEGO ontstaan filmpje, LEGO fabriek Nederland, LEGO fabriek Duitsland, Wie heeft LEGO bedacht, Wat is LEGO

Hoe LEGO gemaakt wordt?

Een grote machine verhit een mengsel van ABS-plastic korrels tot een zacht materiaal van zo’n 230-310 graden Celsius. Voor de meeste onderdeeltjes wordt het vloeibare plastic in mallen (vormpjes) gegoten. Dit gebeurd op basis van een injectie techniek.

Waar wordt LEGO van gemaakt?

De meeste LEGO® onderdelen worden gemaakt van een hoogwaardig plastic dat ABS heet. Dit biedt de unieke houvast, de glans en de kleurvastheid waar onze LEGO® steentjes om bekend staan. Het voldoet aan een lange lijst veiligheids- en kwaliteitseisen en wij gebruiken het al sinds 1963!

Hoe wordt een LEGO set ontworpen?

Voor het ontwikkelen van nieuwe LEGO ontwerpen, wordt er eerst een schets op papier gemaakt. Daarna gaat een tekenaar op de computer aan de slag om prototypes te maken. Vervolgens gaat een designer het ontwerp bouwen met LEGO-steentjes.

Hoe maak je zelf LEGO?

Voor het ontwerpen van Lego-modellen is er speciale software. Een van de meest populaire programma’s is het freeware Bricklink Studio 2.0, dat een database bevat van alle Lego-onderdelen waarvan je met een speciale editor 3D-modellen kunt samenstellen: Hier vind je de Bricklink Studio download.11 apr

Wat is de duurste LEGO set van de wereld?

Ultimate Collector’s Millennium Falcon ? 5000 euro

Deze ontzettend grote legoset en heeft zo’n 5174 onderdelen. Je krijgt bij dit dure lego setje niet alleen de millennium falcon, maar ook miniaturen van Chewbacca, Princess Leia, Luke Skywalker en Han Solo.

Wat betekent LEGO in het Nederlands?

Deens speelgoed

Twee jaar later nam hij voor zijn bedrijf de naam LEGO aan. Het woord LEGO was ontstaan door samenvoeging van de twee Deense woorden ‘leg’ en ‘godt’, wat samen ‘speel leuk’ betekent.

Wat voor soort plastic is LEGO?

Plastic bouwblokken van de merken Lego en BANBAO worden vaak gemaakt van het plastic Acrylonitril Butadieen Styreen (ABS). Het is een hard plastic dat moeilijk te verbuigen is.

Waar is duplo van gemaakt?

Nyíregyháza = Duplo

De belangrijkste specialiteit van de Legofabriek in Nyíregyháza is de productie van het ‘grote kleine broertje’ van Lego, namelijk Duplo. Elke dag produceert deze fabriek meer dan 70.000 dozen Duplo-blokken.

HOE WORDT LEGO GEMAAKT @2TTOYS