Hoe zeg ik jou ?

hoe zeg ik jou ?

Wat kost een optreden van Tino Martin?

Een optreden van Tino Martin kost tegenwoordig zo’n ? 12.500,00 excl. BTW & Buma. Het gaat hierbij om een optreden van 1 x 30 minuten, inclusief een geluidsset en een geluidsman. Dit zijn optredens zonder live band, met professionele orkestbanden.

Wat is de leeftijd van Tino Martin?

Aankomende optredens

di 13 Feesttent Gaanderen, Gaanderen
ma 19 Theater Lievekamp, Oss
di 20 Theaters Tilburg, Tilburg
vr 23 AHOY, Rotterdam
za 24 Heerhugowaard Live, Heerhugowaard

Nog 6 rijen?31 mei 2022

Waar treed Tino Martin op vandaag?

Tino Martin heeft een droomvilla gekocht in Vinkeveen! Makelaardij Witte, gespecialiseerd in miljoenenvilla’s, zette de beelden online. Levensliedzanger Tino Martin, die eigenlijk Eduard Martinus Kattenberg heet, heeft een droomvilla aangeschaft in Vinkeveen.6 feb

Welke plaats woont Tino Martin?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van André Hazes is ? 19.500 – ? 49.500 . Deze gage voor het inhuren van André Hazes is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wat kost een optreden van Andre Hazes?

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Gerard Joling is ? 16.500 . Deze gage voor het inhuren van Gerard Joling is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing). Voor Gerard Joling is de boeking op basis van een hospitality-rider en/of technische rider van de artiest.

Wat kost een optreden van Gerard Joling?

Afgelopen zomer verkocht hij de Ziggo Dome uit en de kaartverkoop voor eenzelfde concert in 2018 is net begonnen. Tino Martin is momenteel de snelst groeiende ster in de Hollandse showbizz.

Wat verdient Tino Martin Ziggo Dome?

Kimberley Kruiter is de knappe vriendin van Tino Martin. De zes jaar jongere vrouw is een zelfstandig ondernemer. Ze heeft het horecabloed meegekregen van haar vader en runt een eigen café genaamd Café Tante Roosje. Haar vriend zou ongetwijfeld vaak te zien zijn in haar kroeg.

Wie is Kimberley Kruiter?

Een concert duurt meestal ’n uur of twee, met uitschieters omhoog en omlaag. Voorprogramma speelt ’n half uur, maar er zit wel 45-60 minuten tussen aanvang voorprogramma en de hoofdact.

Hoe lang duurt een optreden?

Bijvoorbeeld van Don Johnson ontvangt Gerard de award ‘Best selling Dutch Artist’ in Monaco bij de World Music Awards. En hij treedt op met grootheden als Tracy Wong, The Jordanaires, Nana Mouskouri, The Trammps, George McCrae en Randy Crawford.

mqdefault

Tino Martin – Hoe Zeg Ik Jou Dat Het Over Is (officiële videoclip)