Hoe zeg ik mijn museumkaart op ?

hoe zeg ik mijn museumkaart op ? Rijksmuseum, Museumkaart registreren

Hoe opzeggen Museumjaarkaart?

Je kunt dat op drie manieren doen bij de stichting van Museumkaart zelf: bellen met de telefonische klantenservice. een email sturen naar de klantenservice. een brief sturen met je naam en kaartnummer.

Hoe kan ik zien of mijn Museumjaarkaart nog geldig is?

In Mijn Museumkaart zie je de nieuwe einddatum van je Museumkaart(en). Hier kun je ook deze extra looptijd doneren om de musea extra te steunen. Als je Museumkaart binnenkort alsnog verloopt kun je hier ook je Museumkaart verlengen. Log in of maak een account aan!

Hoe lang Museumkaart verlengd?

De lengte van de verlenging hangt af van de periode dat de musea gesloten blijven. De sluiting duurt tot ten minste 28 april. De Museumvereniging biedt de kaarthouders ook de mogelijkheid om online het geld terug te vragen of het saldo op de museumkaart om te zetten in een donatie aan de musea.21 apr

Hoe lang is een Museumjaarkaart geldig?

De museumpas heeft een geldigheid van één jaar. Gedurende die tijd kan je alle deelnemende musea zo vaak bezoeken als je maar wilt. Bij een online aankoop start de geldigheidstermijn van 1 jaar meteen.

Wat kost een Museumkaart voor 65 plussers?

Museumjaarkaart 65+

Voor ? 64,95 schaf je deze kaart aan. Je kunt dan een jaar lang meer dan 400 musea gratis bezoeken. Ook bestaan er een jongerenkaart een een kidskaart.

Heb je een pasfoto nodig voor een Museumjaarkaart?

De nieuwe Museumkaart wordt voortaan voorzien van een pasfoto van de houder. De Museumvereniging grijpt het 35-jarig bestaan van de Museumkaart aan om website en kaart een opfrisbeurt te geven. De kaart heette tot 2003 Museumjaarkaart. Tot die tijd was de kaart voorzien van een pasfoto.

Wat kost een Museumkaart verlengen?

Wat kost de Museumkaart bij verlengen? Een nieuwe Museumkaart kost ? 64,90. Als je de Museumkaart verlengt via onze brief, mail of via Mijn Museumkaart, krijg ?

Wat kost museum jaarkaart 2022?

De volwassenenkaart is voor personen van 19 jaar en ouder en kost per kaart ? 64,90. De jongerenkaart is voor jongeren van 13 t/m 18 jaar en kost per kaart ?32,45. De kidskaart is voor kinderen t/m 12 jaar en kost ook ?32,45. De museumjaarkaarten zijn na de aankoop precies een jaar geldig.

logo trees