Hoe ziet een portfolio eruit ?

hoe ziet een portfolio eruit ? Portfolio voorbeeld PDF, Hoe maak je een portfolio voor school, Portfolio student voorbeeld, Persoonlijke portfolio voorbeeld, Bewijsstukken portfolio voorbeeld, Portfolio online, Portfolio voorbeeld school, Portfolio fotografie

Hoe maak je een goede portfolio?

10 tips voor een goed portfolio

 1. Motiveer jouw visie. …
 2. Claim niet dat je alles kan. …
 3. Maak een strenge selectie van projecten. …
 4. Maak een portfolio op maat. …
 5. Focus op talent, passie en kwaliteit. …
 6. Breng structuur en verhaal in je portfolio. …
 7. Toon het proces van je werk. …
 8. Ga voor professioneel beeldmateriaal en vlekkeloos taalgebruik.

Meer items…?24 jun

Hoe stel je jezelf voor in een portfolio?

Stel jezelf de vraag wat jouw sterkste punten zijn en ga na in hoeverre je ze zou kunnen inzetten in het bedrijf of de organisatie tot wie jij je richt. Met andere woorden: omschrijf waarom jij je voorstelt aan het bedrijf, maak duidelijk waarin je uitblinkt en wat jouw toegevoegde waarde is.

Hoe maak je een portfolio opdracht?

Portfolio maken (in 5 stappen)

 1. Bepaal jouw ideale doelgroep/klant. Weet jij wie jouw ideale groep/klant is? …
 2. Bied een structurele oplossing aan. …
 3. Zorg voor overzicht. …
 4. Laat bewijs zien. …
 5. Voorzie contactmogelijkheden.

20 jan

Wat is het verschil tussen een portfolio en een CV?

Als een CV terugkijkt op wat je hebt gedaan en het aan de lezer overlaat te interpreteren wat je verstaat onder een functie? wat is er dan als alternatief? Binnen De Nieuwe Haagsche School werken we met een Portfolio. Een Portfolio is in het kort een overzicht van wat je meebrengt aan talenten en Sterke Punten.

Wat zet je in de inleiding van een portfolio?

Je inleiding moet een korte samenvatting zijn van je werk, geen gedetailleerde uitleg van alles wat je hebt bereikt. Kies een of twee werkervaringen om te beschrijven, of noem een paar projecten die je hebt voltooid, zodat de lezer een idee krijgt van wat je allemaal kunt.

Hoeveel foto’s in een portfolio?

Dit hangt vooral af van het doel en het publiek. Zet je het portfolio op je website, dan ben je in principe niet echt gebonden aan een x aantal foto’s. Zolang jij een gevarieerde serie foto’s weet te selecteren en elke foto ook echt iets toevoegt of nieuws laat zien, dan mogen dat er prima twintig zijn.

Wat is het doel van portfolio?

Met een portfolio wordt in het algemeen een verzameling van werken of verwezenlijkingen van iemand bedoeld. Bijvoorbeeld een map met tekeningen/schilderwerk van een artiest. Er zijn ook portfolio’s met educatieve doelen. Hierin neemt de leerling doelen op voor zichzelf en doet daarvan weerslag in de portfolio.