Hoe zoek je in een pdf bestand ?

hoe zoek je in een pdf bestand ? waar vind ik mijn pdf-bestanden, Zoeken in meerdere PDF bestanden, PDF-bestanden verwijderen, Pdf opslaan op iPhone, Pdf bestand op startscherm Android, Zoeken in pdf windows, Zoeken in pdf sneltoets, Zoeken in bestand macbook

Waarom kan ik niet zoeken in een PDF?

Werk uw versie van Acrobat DC en Acrobat Reader DC bij. De nieuwste patch (21.001.20142) bevat de oplossing voor dit probleem. Als u de update vanuit het product wilt uitvoeren, opent u Acrobat of Acrobat Reader en gaat u naar Help > Controleren op updates.2 mei 2021

Hoe kan je zoeken in een document?

Als u het deelvenster Zoeken wilt openen vanuit de bewerkingsweergave, drukt u op Ctrl+F of klikt u op Start > Zoeken. . U kunt tekst zoeken door deze in het vak In document zoeken naar… te typen.

Hoe PDF zoeken Google?

Drive-resultaten filteren

  1. Open de Google Drive-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik bovenaan op Zoeken in Drive.
  3. Kies uit de volgende opties: Bestandstypen: bijvoorbeeld documenten, afbeeldingen of pdf-bestanden. …
  4. Typ een woord of zin in het zoekvak.
  5. Tik op het toetsenbord op Zoeken .

Hoe zoek je in een PDF Mac?

Open een pdf in de app Voorvertoning op de Mac. Typ in de knoppenbalk van Voorvertoning een of meer woorden in het zoekveld (je moet mogelijk de grootte van het venster wijzigen om de zoekbalk te zien). Je kunt naar exacte tekst zoeken door deze tussen twee dubbele aanhalingstekens te plaatsen.

Hoe zoeken in PDF op Iphone?

Zoeken in pdf met Safari

Dit gebeurt standaard wanneer u binnen een website op een pdf-bestand klikt. Zoek als volgt in een pdf die opent in de browser Safari: Gebruik de sneltoets Cmd+F of klik in het Finder-menu op Wijzig > Zoek > Zoek.

Hoe zoek je in een document Apple?

Je kunt met Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties woorden zoeken en vervangen in een document, spreadsheet of presentatie. Je kunt ook de sneltoetsen Ctrl + f (? + f op een Mac) gebruiken om binnen een bestand te zoeken.