Hoe zwaar is een wasmachine ?

hoe zwaar is een wasmachine ? Wasmachine in je eentje tillen, Wasmachine gewicht verwijderen, Wasmachine betonblok verwijderen, Contragewicht wasmachine, Transportzak wasmachine, Miele wasmachine gewicht verwijderen, Gewicht bovenlader wasmachine, Gewicht wasmachine Bosch

Hoeveel weegt een wasmachine Bosch?

Dit betonblok zit onder in de wasmachine en bepaalt voor het grootste gedeelte het totale gewicht van een wasmachine. Gemiddeld weegt een wasmachine tussen de 65 en 80 kilo.

Hoe wasmachine naar boven tillen?

Wanneer je een wasmachine gaat tillen, kantel hem dan eerst op zijn zij, met de deuropening naar boven. De bovenkant pak je vast aan de achterkant van het bovenblad. Als je de bovenkant vasthebt, zorg je ervoor dat de wasmachine in balans blijft. De andere persoon tilt de onderkant van de wasmachine.

Hoe moet je een wasmachine vervoeren?

Je verhuist een wasmachine als volgt:

  1. Stap 1. Zorg dat er geen water meer in zit.
  2. Stap 2. Zet de trommel vast met transportbouten.
  3. Stap 3. Vervoer de wasmachine rechtop.
  4. Stap 4. Sluit het apparaat opnieuw aan.

3 mrt

Wat weegt een wasmachine Miele?

Direct naar:

Hoogte 85,0 cm
Breedte 59,6 cm
Diepte 64,3 cm
Gewicht 94,0 kg

Kan je een wasmachine op zijn kant vervoeren?

Een wasmachine kan je het beste rechtop vervoeren. Kan dit echt niet vanwege plaatsgebrek, dan kan je hem op zijn kant leggen. Pas dan wel op dat je de trommel goed vast hebt zitten en de leidingen niet beschadigen onder het gewicht van de wasmachine zelf.

Part of a video titled Wasmachine verhuizen – Verhuisplaza.nl – YouTube

yt:GOu-nDdWtdg

Waarom is een wasmachine zo zwaar?

Een wasmachine weegt tussen de 65 en 80 kilogram. Dit komt onder andere omdat er een betonblok in de wasmachine zit. Dit zit in de wasmachine om stabiliteit te geven aan een apparaat wat veel trillingen produceert.

transportzak wasmachine