Wat eten na kies trekken ?

wat eten na kies trekken ? Wat eten na tanden trekken, Friet eten na trekken verstandskies, Hoe lang duurt bloeden na kies trekken, Douchen na trekken verstandskies, IJsje eten na trekken verstandskies, Koffie drinken na trekken verstandskies, Roken na verstandskies trekken, Brood eten na verstandskies trekken

Wat mag je eten na het trekken van een kies?

U ervaart zelf het beste wat wel en niet kan. Neem de eerste dagen zacht voedsel, zoals puree, gehakt en zacht fruit. Probeer enkele dagen daarna een stukje vis en een aardappel. Weer later kunt u voedsel eten zoals vlees of een appel.

Wat mag je niet eten na kies trekken?

Tot de verdoving is uitgewerkt, kunt u beter geen warm voedsel eten of drinken. Dit in verband met het gevaar op verbranding (u voelt immers niets). Daarna mag u weer voorzichtig eten en drinken. Het is belangrijk voor de genezing van de wond dat u minimaal drie dagen na de ingreep niet rookt en geen alcohol drinkt.

Hoelang wachten met eten na kies trekken?

Een uur na de behandeling mag u alles eten of drinken, mits het niet te warm is. Als het bloed goed kan stollen, geneest de wond het beste. Daarom mag u de eerste dag de wond niet schoonspoelen. Na het eten kunt u de tanden normaal poetsen.

Hoe snel geneest een wond na trekken kies?

Hoe snel geneest de wond na het trekken van een tand of kies? Het duurt een dag of tien voordat de wond helemaal dicht is. Als het bloed in de wond goed kan stollen, geneest de wond het beste. Met spoelen verwijdert u het stollende bloed.

Waarom geen koffie na kies trekken?

Gedurende de eerste twee dagen kunt u het beste zachte voeding gebruiken. Zorg de eerste uren ervoor dat het eten niet te warm is en voorkom per ongeluk op uw wang of lip bijten vanwege de verdoving. Vermijd hete koffie, thee en soep. Door de behandeling is er een wond(je) ontstaan.

Hoe lang thuis na tanden trekken?

Het kan tien dagen duren voordat de wond helemaal genezen is. Tegen de pijn kan je pijnstillers nemen, begin hier best al preventief mee als de verdoving nog werkt. Vraag je tandarts welke pijnstillers je mag nemen.

Hoe lang niet drinken na kies trekken?

Het is beter om de eerste vijf dagen na de behandeling niet te roken en geen alcohol te drinken. Roken en alcohol zijn niet goed voor de genezing.

Hoe lang niet werken na kies trekken?

Nazorg. Na het verwijderen van een verstandskies moet u rekenen op gemiddeld 5 tot 7 dagen last en pijn in de mond. U kunt volgens voorschrift pijnstillers blijven gebruiken.

Kun je werken na trekken kies?

Het is verstandig om op de dag van de behandeling alcohol en aspirine te vermijden. Begint de verdoving uit te werken? Gebruik dan paracetamol of ibuprofen als pijnstiller. Je kan na de behandeling overigens gewoon weer aan het werk!

Paradontitis scaled