Wat is een smal assortiment ?

wat is een smal assortiment ? Diep assortiment voorbeeld, Lengte assortiment, Lang assortiment

Welke soorten assortimenten zijn er?

Soorten assortiment:

  • Kernassortiment.
  • Randassortiment.
  • Branchevreemd assortiment.
  • Proefassortiment.
  • Uitlopend assortiment.

Wat is een ondiep assortiment?

Ondiep is juist dat ze het product wel hebben maar dat er geen keuze is. Diep en ondiep betekent eigenlijk de volledigheid van een assortiment. Voorbeeld: in een warenhuis is het assortiment breed en opdiep: veel verschillende producten maar weinig keus.

Wat wordt bedoeld met een breed assortiment?

Wanneer we spreken over een breed assortiment dan betekent dit dat een aanbieder een keur aan verschillende soorten artikelen aanbiedt, uit verschillende productgroepen. Warenhuis V&D is een voorbeeld van een winkel met een breed assortiment, dat bestaat uit onder meer mode, sieraden, wonen, boeken en electronica.

Wat is een hoog assortiment?

De hoogte van een assortiment geeft aan wat de gemiddelde prijs is van alle producten binnen een bepaalde productcategorie. Wat is bijvoorbeeld de gemiddelde prijs van alle verschillende soorten brood in een supermarkt.11 jan

Hoe assortiment bepalen?

Het diepte van een productassortiment is de mate van volledigheid van producten binnen een bepaalde productcategorie. Dat wil zeggen: hoeveel keuze er is binnen één enkele productgroep. Een diep assortiment bied dus zoveel mogelijk aan van één productgroep, er wordt gebruik gemaakt van specialisatie als strategie.

Wat is diepte en breedte?

De grootste afmeting in die richting heet de breedte. Voor driedimensionale objecten is er ook nog een derde afmeting. De gebruikte termen voor de drie afmetingen variëren, ook afhankelijk van de oriëntatie. Men spreekt bijvoorbeeld ook van dikte, hoogte en diepte.

Wat is lengte van het assortiment?

Het aantal producten/merken in het assortiment van het bedrijf.

assortiment+Assortiment+Breed+%2F+smal+Diep+%2F+ondiep