Wat is geborsteld aluminium ?

wat is geborsteld aluminium ? Wit aluminium plaat

Wat is het verschil tussen dibond en aluminium?

Wat is het verschil? Met aluminium wordt alleen de aluminium plaat bedoeld (3 mm) waar de foto op wordt geprint. Dibond is echter de gehele plaat van twee aluminium panelen (voor- en achterkant) met een forex (plastic) paneel verlijmd tussen deze twee panelen.10 jun

Wat is een aluminium print?

Printen op aluminium-dibond is een proces waarbij de foto als directdruk op het aluminium wordt geprint. Je kunt ook kiezen voor fine-art waarbij de foto eerst op een premium fotopapier wordt afgedrukt en vervolgens op de plaat gelamineerd wordt.

Is dibond mooi?

Dibond ? Fotopapier met acrylaat

Het acrylaat geeft het geheel een luxere uitstraling en maakt de foto levendiger. Het is een mooie toevoeging, maar zorgt er wel voor dat het een zwaar paneel wordt. Let er dus goed op dat er een goed ophangsysteem erbij wordt geleverd.

Is dibond mat?

Een matte fotoafdruk op dibond levert een strakke en eigentijdse decoratie op voor in uw huis of op kantoor. We maken een echte fotoafdruk van uw foto. Daarna wordt de foto voorzien van een matte lamineerlaag en geplakt wordt op dibond, een aluminium paneel met een kunststof kern.

Waarom dibond?

VOORDELEN VAN DIBOND PLATEN

Hoge weerstand tegen buigen. Leverbaar in veel verschillende diktes, afwerkingen en kleuren. Lichtgewicht en dus makkelijk in gebruik. Zowel voor binnen als buiten geschikt: het materiaal is UV-werend en waterdicht.