Wat is goedkoper in japan ?

wat is goedkoper in japan ? Levensonderhoud Japan, 2 weken Japan, Rondreis Japan, Beste reistijd Japan, Is Japan duur om te reizen, Vakantie Tokyo prijs, Japan reizen goedkoop, Georganiseerde reis Japan

Wat kost een cola in Japan?

In een restaurant kost een flesje cola vaak rond de ¥ 300, maar in de automaat kost een blikje van 300 ml meestal ¥ 120 en 500 ml kost ¥ 150.

Wat kost een dag in Japan?

Een realistisch backpackers dagbudget voor Japan ligt tussen de 70 en 80 euro per persoon per dag. Hiervoor reis je met openbaar vervoer, eet je bij lokale restaurants maar doe je wel allerlei leuke activiteiten zoals een sushiworkshop of fietstocht.

Is Japan duurder dan Nederland?

Je moet niet verwachten met een reisbudget van ? 100 een week te kunnen leven als een koning. De levensstandaard in Japan is vrijwel gelijk aan die in Nederland en zo zijn de inkomens en kosten. Waar een Nederlander ? 1 verdient, krijgt een Japanner ¥ 100. Voor wat een Nederlander ? 1 kost, betaalt een Japanner ¥ 100.6 feb

Hoeveel kost 1 week Japan?

Wat gaven wij uit Wij gaven in 4 weken ?1.750 p.p uit. Dat is ?437,50 per week of ?62,50 p.p per dag. Dit is exclusief vliegticket en Japan Rail Pass van 3 weken.

Is eten in Japan duur?

Eten en drinken en overige kosten van levensonderhoud

Eten is niet duur in Japan. Je kunt prima voor ¥1000 (+/- ?8) een prima avondmaaltje als Ramen nuttigen, of voor ¥2000 (+/- ?15) per persoon een hap en een biertje in een Izakaya. Ga je luxe uit eten, dan lopen de kosten natuurlijk wel op.

Hoe duur 2 weken Japan?

Met 100 euro per persoon per dag, moet je het dus zeker kunnen redden qua accommodatie, eten en drinken en activiteiten. Voor twee weken Japan reken je dus op circa 1400 euro per persoon. Daar komt je vliegticket en treinpas nog bij.