Wat is haasfilet ?

wat is haasfilet ? Hazenrugfilet Colruyt, Welke groente bij hazenrugfilet, Hazenrugfilet bakken, Hazenrugfilet met portsaus, Hoeveel minuten hazenrugfilet bakken, Hazenrugfilet kopen, Hazenrug bakken op karkas, Hazenrug met bot

Wat is een Hazenrugfilet?

Hazenrugfilet. De hazenrugfilet is het mooiste stukje van het haas, het vlees heeft een prachtige donkerrode kleur en een flink sterke wildsmaak. Daardoor is dit stukje vlees tijdens het wildseizoen daardoor zeer geliefd!

Wat kost Hazenrugfilet?

Prijs: ? 11,05 per 500 gram. Kies uw gewenste gewicht en aantal. Hazenrug, een fantastisch wild product! Verkrijgbaar per stuk van ongeveer 450 gram.

Wat is Polderhaas?

De hazerug is het mooiste en snelst te bereiden stuk van de haas. Polderhazen zijn groter dan hun familie uit de heide dankzij hun rijke dieet van tarwe en bieten.

Hoe zwaar is een hazenrug?

Het vlees van het haas is prachtig donkerrood tot bijna paars en heeft een voortreffelijke wildsmaak. De hazenrug filet wordt per stuk verkocht en weegt ongeveer 150 gram. Omdat het een natuurproduct is, kan het gewicht per stuk verschillen.