Wat is het forum ?

wat is het forum ? Wat is forum, Wat is het Forum Romanum, Forum Wikipedia, Forum betekenis Latijn, Forum Romeinse Rijk, Forum website, Wat is het nut van een forum, Forum synoniem

Wat is de betekenis van een forum?

Een forum is een plaats waar mensen online samenkomen om berichten te plaatsen of te lezen, bestanden te delen en om te discussiëren met andere leden. Je kunt deelnemen aan discussies in een forum (via berichten of in een gesprek) of alleen meekijken.

Hoe werkt een forum?

Een forum is een online discussieruimte die plaats biedt aan meerdere mensen met gedeelde interesses. Een forum wordt ook wel een internet- of discussieforum genoemd. Op dit publiekelijke discussie platform kunnen vragen worden gesteld, meningen worden gedeeld en andere gesprekken gevoerd.21 dec

Wat is een forum in de Romeinse tijd?

Een Romeins forum was in een Romeinse stad het centrale marktplein. Op het forum werd gehandeld en werden justitiële en officiële burgerlijke bijeenkomsten gehouden.

Wat voor soort tekst is een forum?

Definitie forum Een forum is een soort digitaal prikbord, gebruikers kunnen berichten plaatsen die gerelateerd zijn aan het onderwerp. Denk aan een forum van een bedrijf waarin klanten kunnen communiceren over producten, een gezamenlijke hobby of het opbouwen van een gemeenschap.

Wat zit er in het forum Groningen?

In het hart van Groningen staat het Forum, een ontmoetingsplek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Met grote exposities, museum Storyworld, vijf filmzalen, de bibliotheek, het Smartlab, horeca en een dakterras met fenomenaal uitzicht.

Is een forum social media?

Wat zijn social media forums? Forums (in Nederlands: “fora’s”) zijn samen met chatboxen de eerste platformen waarbij internet een sociale kant kreeg. Nooit eerder was het zo makkelijk om te kunnen discussi ren met mensen die je nog nooit had ontmoet.

Wat is een forum geschiedenis?

forum – Zelfstandignaamwoord 1. (geschiedenis) een plein in het centrum van een Romeinse stad dat als markt dienstdeed ? In Rome is het oude forum een belangrijke toeristische attractie.

Hoe is het Forum Romanum ontstaan?

Van oorsprong was het Forum Romanum een open vlakte tussen de heuvels Capitool, Palatijn, Velia en Esquilijn. Nadat het moeras was drooggelegd werd het een plaats om handel te drijven, politieke bijeenkomsten te organiseren en godsdienstige praktijken te onderhouden.

Wat is het doel van de tekst?

Tekstdoelen geven aan wat jij als schrijver wilt bereiken met jouw tekst. De 7 tekstdoelen zijn: informeren, instrueren, adviseren, overtuigen, activeren, emotioneren en inspireren. Een tekst heeft minimaal één tekstdoel. Maar een tekst kan ook alle zeven doelen in zich hebben.

Noprevidin gebruiksaanwijzing recensies bijwerkingen wat is 6199702