Wat is het geluid ?

wat is het geluid ? Wat was Het Geluid van Qmusic, Het Geluid Qmusic bedrag, Het Geluid van Qmusic 2022, Het geluid wiki, Het Geluid – Qmusic 2022 HINT, Qmusic app, Het Geluid Qmusic geraden antwoorden, Hoeveel aanmeldingen Het Geluid

Wie weet het geluid?

V: Wie is de Jury van Het Geluid? A: De Jury van Het Geluid bestaat uit een vijfkoppige jury (waar geen dj’s inzitten). De juryleden zijn de enigen die weten wat Het Geluid is en ze blijven te allen tijde anoniem.

Is het geluid al geraden?

Bertus (33 jaar) uit Epe heeft vanmiddag in de middagshow bij Tom & Bram Het Geluid geraden! De oplossing is ‘het afstellen van een autostuur’ en wint hiermee ?18.400.17 aug

Wat waren de geluiden van Qmusic?

Hoogste bedragen

Jaar Oplossing Bedrag (?)
2014 Het omschakelen van de voet van een stofzuigermond 44.800
2015 Het lostrekken van een plant uit een potje 51.500
2016 Het vastklikken van een hoedenplank in de auto 38.000
2017 Het vastklikken van het lipje van een fotolijstje 63.700

Nog 12 rijen

Hoe lang bestaat Qmusic?

Qmusic (Vlaanderen)

Qmusic
Slagzin Q sounds better with you (sinds september 2019) Maximum hits (sinds september 2019) Maximum weekend (weekend) All I want for Christmas is Q (kerst) Maximum Summer (zomer)
Lancering 12 november 2001
Eigenaar DPG Media
Uitzendgebied

Nog 7 rijen

Hoe doe je mee met het Geluid?

Meld je aan via de Qmusic-app. Als we in het bezit zijn van je telefoonnummer, meld je je automatisch aan als radiospeler en als app-speler. Na aanmelding met telefoonnummer maak je ieder uur kans om je antwoord op de radio te mogen geven. Het Geluid wordt ieder uur dat het niet geraden is ? 100 meer waard.

Wat is het Geluid 2019?

Kirsten van 36 uit Veenendaal raadde vanochtend Het Geluid tijdens de ?100.000,- SuperRonde. Op de vraag ‘Wat is Het Geluid? ‘ antwoordde zij: ‘Het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand’. Haar goede antwoord bracht haar maar liefst ?100.000,-.

Wie is Jackie van het geluid?

Jackie Dewaele met pseudoniem Zaki (Gent, 23 maart 1945) is een Belgische radiopresentator en televisiepresentator.

Wat is de Q app?

De Qmusic app is zoveel meer dan enkel digitale radio: muziek luisteren en terugvinden, digitaal luisteren naar je favoriete dj’s, deelnemen aan winacties, stemmen op je favoriete muziek, op de hoogte blijven muziek- en celebritynieuws en berichten sturen naar de Q-studio.

Wat is het hoogste bedrag ooit gewonnen bij het Geluid?

Bij aanvang van het spel op de radio is een geluid ? 2.500,- waard. Bij elk fout antwoord door een deelnemer gegeven op de radio, wordt dit bedrag verhoogd met ?100,-. Net zolang totdat een geluid geraden is met een maximum van ?100.000,- voor het spel op de radio.

Waarom Q Limburg?

Waarom is Qmusic Limburg veranderd? In verband met aangepaste wetgeving mogen wij onze landelijke programmering niet meer uitzenden in de regio Limburg op de lokale frequenties. In Limburg hebben wij daarom vanaf 1 september speciale programmering.

Wat kost bellen naar Qmusic?

Verloop van de wedstrijd

Luisteraars dienen te bellen naar het gratis nummer 0800 9 6025 wanneer ze het Geluid horen en er opgeroepen wordt om te bellen. De 10e beller die binnen geraakt, wordt teruggebeld door een medewerker van Qmusic.

Wat is HET GELUID van 2022? // Qmusic