Wat is het verschil tussen de iphone x en xr ?

wat is het verschil tussen de iphone x en xr ? Verschil iPhone X en XR en XS, Verschil iPhone X en XS uiterlijk, Verschil iPhone XS en XR, iPhone XR, Verschil iPhone X en XS Max, iPhone XR afmetingen inch, Afmetingen iPhone XR en 11, Hoe groot is de iPhone Xr in cm

Welke camera is beter iPhone X of Xr?

De iPhone X heeft twee 12-megapixelcamera’s aan de achterkant; de iPhone XR (zie hierboven) bezit een enkele camera. Dit maakt de iPhone X iets beter in portretfoto’s en je hebt tot twee keer optische zoom. Toch is de camera van de iPhone X niet zo gek veel beter dan die van de XR.30 jan

Wat is duurder iPhone X of Xr?

De XR is goedkoper dan de X en dat is te merken aan het soort beeldscherm. De XR is namelijk uitgerust met een LCD scherm en heeft een resolutie van 1792 x 828 pixels. De XR is groter dan de X en heeft een beeldscherm van 6,1 inch.

Welke telefoon is beter Xr of XS?

Toch zijn er wel degelijk duidelijke verschillen tussen de twee. De iPhone XR is namelijk het instapmodel en heeft hierdoor iets simpelere specificaties. De iPhone XS is een premium uitvoering en heeft daarom nét wat betere specificaties – maar ook een hogere prijs!

Welke iPhone X is het beste?

Dan is de iPhone X de betere keuze. Dit toestel gaat wel een jaar korter mee. Als we alle functies tegen de prijs afwegen, dan heeft de iPhone XR de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Welke iPhone maakt de beste foto’s?

Pro-iPhones hebben de beste camera

Indien iPhones drie camera’s hebben, beschikken ze over alle drie de lenzen en beschik je dus over de meeste camerafuncties- en opties. Dat zijn alléén de Pro-modellen: iPhone 11 Pro (Max) iPhone 12 Pro (Max)

Welke iPhone komt na de Xr?

De iPhone XR heeft een 6,1 inch-lcd-scherm, enkele cameralens achterop en is verkrijgbaar in allerlei frisse kleurtjes. Het toestel wordt tot en met 2023 nog door Apple ondersteund met software-updates. De iPhone XR heeft een 7 megapixel-selfiecamera en komt in drie opslagcapaciteiten: 64, 128 en 256GB.

Is de iPhone XR nog goed in 2022?

Conclusie. De iPhone XR was vorig jaar nog een goede Apple-instaptelefoon. Maar anno 2022 wordt het toch echt tijd om naar een van zijn nieuwere broertjes te kijken. Het grootste minpunt is de camera: de iPhone XR heeft slechts één lens achterop.

Waarom een iPhone XR kopen?

Met de iPhone XR maak je een betrouwbare keuze en je kunt nog jaren vooruit met dit goedkope Apple vlaggenschip. Je betaalt veel minder geld voor de XR dan voor de iPhone 11. Koop je een nieuwe iPhone in één keer, dan heeft de iPhone XR een flink voordeel.

Welke iPhone moet ik kopen in 2022?

iPhone SE 2022 is de beste keuze als je zoekt naar een betaalbare, krachtige en kleine iPhone. Hij heeft dezelfde snelle A15 processor als iPhone 13 Pro, waardoor je razendsnel navigeert. Tegelijkertijd heeft hij het compacte formaat van iPhone 8.

Hoe goed is de Xr?

De iPhone Xr is de meest interessante iPhone van 2018. De telefoon is mooi afgewerkt, heeft snelle hardware, een groot scherm en een geweldige accuduur. Wel mis je de secundaire camera en het OLED-scherm van de Xs en Xs max, maar de prijs maakt dit grotendeels goed.