Wat is het verschil tussen deodorant en anti transpirant ?

wat is het verschil tussen deodorant en anti transpirant ? Verschil anti-transpirant en anti-perspirant, Anti-transpirant deo mannen, Beste anti-perspirant, Anti-transpirant deo slecht, Anti-transpirant betekenis, Antiperspirant gezicht, Anti-transpirant zonder aluminium, Anti-transpirant oksels

Wat is een anti-transpirant?

Met een anti-transpirant kan je de aanmaak van zweet verminderen. Aluminiumzouten, de actieve bestanddelen in anti-transpiranten, lossen op in het vocht op je huidoppervlak. Hierdoor vormt het een gel die de zweetklier tijdelijk afdekt, zodat er minder zweet kan worden vrijgegeven.

Hoe moet je anti-transpirant gebruiken?

Hoe gebruik je nu zo’n antitranspirant? breng de antitranspirant alleen aan op een schone, droge huid. je kunt een antitranspirant zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen, hierdoor zal de werking alleen maar verbeteren. Hou dit ook goed vol, de werking zal pas na een aantal dagen optimaal zijn.10 mrt

Welke deo werkt het best tegen zweetlucht?

De beste deodorants tegen zweet

  • SYNEO 5 ? ANTI-TRANSPIRANT. Deze deodorant zorgt ervoor dat je maar liefst 3-5 dagen niet gaat zweten. …
  • ODOREX ? EXTRA DRY SPRAY. …
  • DEOLEEN ? BEHANDELSPRAY. …
  • CLINIQUE ? ANTIPERSPIRANT DEO ROLL-ON. …
  • CLARINS ? ROLL-ON DEODORANT ALCOHOL-FREE. …
  • HELENA RUBINSTEIN ? NUDIT DEODORANT.

18 nov

Wat is de beste deodorant?

1. Dove Original Anti-transpirant Spray. De Dove Original deodorant is onder vele gebruikers de absolute beste koop deodorant en is al jaren favoriet. De deodorant is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt en biedt een langdurige bescherming tegen transpiratie.

Wat is beter anti-transpirant of anti Perspirant?

Het grote verschil tussen een anti-transpirant en anti-perspirant is dat een anti-perspirant het zweten zelf tegengaat terwijl een anti-transpirant de zweetgeur vermindert. Anti-perspiranten zijn geschikt voor personen die het zweten willen verminderen.

Hoe vaak moet je deo gebruiken?

Fout 4: deo te vaak opspuiten of -smeren

Iedere dag deo opdoen is eigenlijk helemaal niet nodig. Laat staan het in de loop van de dag nog eens te doen. Als je een goede deodorant hebt, zou je het volgens dokter Harper maar 1 à 2 keer per week op hoeven te spuiten of smeren.

Welke deo voor stinkende oksels?

Kies voor een deodorant zonder aluminium, zoals de deodorant van Loveli die ik zelf heb ontwikkeld. De werkzame stof tegen zweetgeurtjes is natriumbicarbonaat oftewel zuiveringszout. Je kunt zuiveringszout ook gewoon kopen bij de drogist of de toko en het poeder als deo gebruiken.

Wat is beter Deo spray of roller?

Spray is minder effectief

Qua mildheid maakt het dus niet uit of je een deoroller of deospray gebruikt. Toch raad ik je aan om een goede roller of tube te gebruiken in plaats van een spray. Een van de redenen: de effectiviteit. Uit onderzoek blijkt dat slechts 11,4% van een spray de huid bereikt.

Waarom stinken mijn oksels opeens?

De apocriene klieren houden zich bezig met geurproductie. Deze klieren worden pas ontwikkeld in de pubertijd en zijn voornamelijk actief in het okselgebied en de schaamstreek. Wanneer deze apocriene klieren overactief zijn, veroorzaakt dit een heftige transpiratiegeur. Hier kunt u dus helemaal niets aan doen.

Welke deo blijft lang zitten?

Zo lang mogelijk lekker ruiken? Ga dan voor een deodorant van Dove. De goede deodorants uit de ‘Go Fresh’ set beloven tot wel 48 uur bescherming. Bovendien bevatten de deo’s van Dove geen alcohol, waardoor ze zacht zijn voor de huid.