Wat staat er allemaal op een kassabon ?

wat staat er allemaal op een kassabon ? Kassabon voorbeeld, Kassabon Engels, Kassabon kopen, Kassabon rol, Kassabon maken, Kassabon Duits, Pinbon, Kassablok

Wat moet er allemaal op een kassabon staan?

Wanneer is een bon goed volgens de Belastingdienst?

 • Datum.
 • Naam, adres, woonplaats van de leverancier- let op ? dit hoort een fysiek adres te zijn.
 • Idem voor de ontvanger naw gegevens.
 • Btw nummer leverancier.
 • Kvk nummer leverancier.
 • Uniek volgnummer.
 • Omschrijving en aantal goederen en diensten.
 • Bedrag.

Meer items…

Hoe maak ik mijn eigen kassabon?

Als ondernemer ben je verplicht een kassabon mee te geven aan klanten als zij dit wensen. Ook bij een pinbetaling moet je een pinbon kunnen verstrekken als de klant daarom vraagt. Maar steeds vaker wordt er een belangrijk milieuprobleem aangestipt omtrend papieren pin- en kassabonnen.21 jul

Is een kassabon verplicht?

Een cadeaubon moet het volgende bevatten:

 1. De naam van de ontvanger.
 2. Het toegekende bedrag.
 3. De vervaldatum.
 4. Een geautoriseerde handtekening.
 5. Contactgegevens.
 6. Andere relevante informatie.

Hoe maak je een bon?

Een kassabon is niet altijd nodig. Je moet wel bewijzen dat je het product in de betreffende winkel hebt gekocht. Dat kan bijvoorbeeld ook door een bankafschrift. Of met een verklaring van een winkelmedewerker.

Is bankafschrift voldoende voor garantie?

Er moet wel sprake zijn van recht op garantie

Dat is evenmin het geval als de klant een factuur of een kassabon heeft. Hier kan je dus perfect eisen dat de klant minstens de factuur of kassabon kan voorleggen en weigeren om zelf het nodige te doen.

Heb je garantie zonder factuur?

De Belastingdienst stelt ondernemers verplicht om zijn of haar bonnen en facturen tot zeven jaar na aankoop te bewaren. De boekhouding van ondernemers moet namelijk gecontroleerd kunnen worden. Voldoe je niet aan deze bewaarplicht, dan kun je als ondernemer een flinke boete krijgen.

Is bankafschrift voldoende voor garantie?

Het product is niet goed

In dat geval kan de verkoper u niet wegsturen als u de bon niet meer hebt. Wel kan hij u vragen om op een andere manier te bewijzen dat u dit product gekocht hebt bij deze winkel. Misschien hebt u gepind, of via internet betaald. Dan kunt u uw bankafschrift als bewijs gebruiken.

dijon