Wat te doen in dusseldorf ?

wat te doen in dusseldorf ? Wat te doen in Düsseldorf met kind, Groepsactiviteiten Düsseldorf, Sportieve activiteiten Düsseldorf, Düsseldorf mooie plekken, Düsseldorf activiteiten mannen, Bezienswaardigheden Düsseldorf, Wat te doen in Düsseldorf op zondag, Düsseldorf winkelcentrum

Wat zeker doen in Düsseldorf?

Wat te doen in Düsseldorf: 11 bezienswaardigheden en tips

  1. Bekijk de stad vanaf de Rheinturm. …
  2. Ontdek de historische Altstadt. …
  3. Kijk je ogen uit bij de MedienHafen. …
  4. Ga winkelen op de Königsallee. …
  5. Bezoek de ruïnes in Kaiserswerth. …
  6. Relax langs de Rijn. …
  7. Struin rond in de Kunsthalle Düsseldorf.

Meer items…?9 jun

Is Düsseldorf een leuke stad?

Düsseldorf is vooral een leuke en gezellige plek om te vertoeven. Je kunt er prima winkelen, de Duitse keuken is volop vertegenwoordigd en het uitgaansleven biedt voldoende mogelijkheden. Daarnaast zijn er voldoende bezienswaardigheden in Düsseldorf om je één of meerdere dagen te vermaken.18 aug

Is Düsseldorf de moeite waard?

Düsseldorf staat bekend als de rijkste stad van Duitsland gezien het internationale, zakelijke en financiële centrum. Daarnaast vind je hier vele mooie bezienswaardigheden en worden in de stad talloze evenementen en activiteiten georganiseerd.

Waar kun je goed winkelen in Düsseldorf?

Populaire winkelstraten zijn de Schadowstrasse, de Flinger Strasse en de Königsallee, die vaak kortweg als Kö aangeduid wordt. Aan de Kö vind je de luxe boetieks van grote modemerken zoals Armani, Cartier en Gucci. Populaire warenhuizen en winkelcentra zijn Galeria Kaufhof, Kö Galerie, Schadow Arcade en Stillwerk.

Waarom gaan veel toeristen naar Düsseldorf?

Veel mensen gaan naar Düsseldorf om te winkelen en dat is niet zonder reden. Je vind in de stad tal van leuke winkelstraten. Het bekendst is de Königsallee met internationale kledingmerken en exclusieve boetiekjes. De Schadowstraße is vergelijkbaar, maar kent ook andere winkels.

Is Düsseldorf open op zondag?

Zijn de winkels in Düsseldorf open op zondag? Nee, de gewone winkelketens zijn op zondagen gesloten. Toch doet dat werkelijk niets aan een bijzonder fijne zondag in Düsseldorf af. Geniet van al het moois en goede dat Düsseldorf je te bieden heeft, ook al zijn in Düsseldorf winkels niet open op zondagen.

Heb je in Düsseldorf een milieusticker nodig?

Wil je met de auto de binnenstad van Düsseldorf in, dan is het sinds 15 februari 2009 verplicht om over een milieusticker te beschikken.