Wat te doen in krakau op zondag ?

wat te doen in krakau op zondag ? Wat te doen in Krakau blog, Wat te doen in Krakau met regen, Krakau Tripadvisor, Sportieve activiteiten Krakau, Tips Krakau, Krakau Toerisme, Krakau omgeving, Museum Krakau

Hoeveel dagen heb je nodig voor Krakau?

Krakau is een ideale bestemming voor een stedentrip van 3 of 4 dagen. Het is een stad met een prachtig historisch centrum en niet de drukte van een wereldstad. Krakau is een compacte stad waar je heerlijk rond kunt dwalen.5 nov

Wat te doen in de avond in Krakau?

De must-see bezienswaardigheden in Krakau

  • 1 Fabryka Schindlera.
  • 2 Kasteel van Wawel.
  • 3 Wawel.
  • 4 Kraków Airport.
  • 5 Rynek Underground.
  • 6 Sukiennice.
  • 7 Getto van Krakau.
  • 8 Pools Luchtvaartmuseum.

Meer items…

Is Krakau een veilige stad?

Veiligheid. Krakau is een zeer veilige bestemming. Niet voor niets is de stad de afgelopen jaren snel gestegen tot één van de toptwintig stedenbestemmingen in Europa.

Is Krakau duur?

Krakau is perfect voor een goedkope stedentrip. De Wieliczka zoutmijnen.

Wat is goedkoop in Krakau?

Krakau is misschien wel de mooiste stad van Polen en heel geschikt voor een goedkope stedentrip. Het is een stad met een rijk cultureel verleden en een hip heden. Het authentieke stadscentrum is door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard. Krakau is vriendelijk, veilig, overzichtelijk en zeer goed betaalbaar.

Hoeveel fooi geef je in Polen?

Net als in Nederland en België is een fooi in Polen een blijk van waardering voor goede service, maar geen verplichting. Meestal is een fooi bij een restaurant in Polen op de rekening inbegrepen. Is de fooi niet inbegrepen, dan is 10% gebruikelijk. Bij taxichauffeurs kun je het bedrag afronden.

Hoeveel kost een biertje in Krakau?

In het Poolse Krakau betaalt u volgens GoEuro het minst. Daar bedraagt de prijs voor een glas bier gemiddeld 1,48 euro. Let wel: in een bar bedraagt het gemiddelde er 2,41 euro. Goedkoop bier is dus vooral te vinden in de supermarkt, waar het gemiddeld 0,55 euro kost.