Wat te doen in monchengladbach ?

wat te doen in monchengladbach ? Mönchengladbach Altstadt, Mönchengladbach Museum, Plattegrond Mönchengladbach centrum, Mönchengladbach shoppen, Mönchengladbach parkeren, Mönchengladbach tickets, Mönchengladbach milieusticker, Mönchengladbach centrum parkeren

Wat te doen omgeving Monchengladbach?

Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

  1. BORUSSIA-PARK. 414. …
  2. Stars of the Galaxy. Specialiteitenmusea ? Kindermusea. …
  3. Schloß Rheydt. 102. …
  4. Schloss Wickrath. Bezienswaardigheden & bijzondere plaatsen ? Kastelen.
  5. Museum Abteiberg. Kunstmusea. …
  6. Tiergarten Mönchengladbach. Dierentuinen. …
  7. Alter Markt. …
  8. Wasserturm.

Meer items…

Is Monchengladbach een leuke stad?

Mönchengladbach zorgt niet alleen in de “Bundesliga” altijd opnieuw voor verrassingen: kunst, cultuur, uitgaansbuurt en kasteelpark maken van de stad aan de Nederrijn een afwisselende reisbestemming, waar oud en nieuw zich op de meest uiteenlopende plaatsen ontmoeten, elkaar aanvullen en contrasten vormen.

Is Mönchengladbach leuk om te winkelen?

Winkelen in Mönchen-gladbach Mönchengladbach biedt met twee geliefde stadskernen weelderig potentieel tot uitbundig shoppen. Tijdens weekenden en koopzondagen komen ook de bezoekers uit de regio, de speciaal voor een uitbundig inkoopuitje naar onze Vitusstad.

Waar staat Mönchengladbach bekend om?

Mönchengladbach is bekend van hun voetbalclub: Borussia Mönchengladbach. De club heeft een grote fanclub met meer dan 50.000 leden. De club is dan ook best goed. Ze hebben vijf keer de Bundesliga gewonnen.

Wat is het grootste winkelcentrum van Duitsland?

Zodoende is het Westfield Centro Oberhausen het grootste winkel- en vrijetijdscentrum in Europa en gelijktijdig het grootste winkelcentrum in Duitsland. Bovendien beschikt het nog over 14.000 parkeerplaatsen, waarvan de bezoekers kosteloos gebruik van kunnen maken.

Waar winkelen in Duitsland net over de grens?

Vlak over de grens in Duitsland heb je in winkelsteden zoals Bad Bentheim, Münster, Aachen, Nordhorn, Bocholt, Emlichheim, Lingen en Ahaus een groot aanbod van te gekke winkels. Net even iets anders dan je gewend bent.