Wat te doen in naaldwijk en omgeving ?

wat te doen in naaldwijk en omgeving ? Naaldwijk centrum, Naaldwijk strand, Wat te doen vandaag omgeving Naaldwijk, Naaldwijk Feestweek 2022, Kermis Naaldwijk, Feestweek Naaldwijk, Naaldwijk weer, Gemeente Naaldwijk

Wat is er te doen in het Westland?

10x de leukste tips en uitjes in het Westland

  1. Plukkerij Framblij (Monster) Oké, ik begin toch met die kassen. …
  2. Bakkie fietsen (Kwintsheul) …
  3. Solex tour (De Lier) …
  4. Blokarten (‘s-Gravenzande) …
  5. The City (‘s-Gravenzande) …
  6. Varen (Kwintsheul) …
  7. Waterskiën of wakeboarden (Honselersdijk) …
  8. Surfen, kitesurfen of suppen (Monster)

Meer items…?29 dec

Is Naaldwijk een leuke stad?

Het is een levendige plaats met veel faciliteiten: leuke horeca, WestlandTheater de Naald (meerdere jaren verkozen tot het beste kleine theater van Nederland) en een zwembad. Om te overnachten in Naaldwijk zijn er twee mogelijkheden.

Wat doen met kinderen Westland?

Klimmen en klauteren in de speeltuin

Lekker ravotten in de speeltuin: veel kinderen zijn er dol op. In Westland zijn genoeg speeltuinen in de verschillende dorpskernen. Tip voor een dag vol vermaak: ga alle speeltuinen in de buurt af en laat de kids ze ranken.

Is Naaldwijk een dorp?

Naaldwijk (Westlands: Naluk/Nalek) is een plaats met 22.130 inwoners (2021) in de provincie Zuid-Holland ligt in het hart van de streek het Westland. De grootste economische motor is de glastuinbouw. In het naastgelegen dorp Honselersdijk zetelt de grootste bloemenveiling ter wereld, FloraHolland.

Waar is de kermis in Naaldwijk?

In de feestweek is er iedere dag vanaf 13.00 uur kermis rondom de Verdilaan in Naaldwijk. Daarnaast is er van donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur braderie door het centrum.