Wat te doen in oostende herfstvakantie ?

wat te doen in oostende herfstvakantie ? Wat te doen in Oostende vandaag, Wat te doen in Oostende dit weekend, Wat te doen Oostende morgen, Wat te doen in Oostende met kind, Wat te doen in Mariakerke Oostende, Oostende agenda, Evenementen Oostende 2022, Oostende wat te doen

Wat te doen in Oostende als het regent?

Dé bucketlist voor een herfstvakantie aan zee met kinderen

 1. Herfstparcours in het Zwin. …
 2. O.S Zeemonsters: Museumspel voor heel de familie in het NAVIGO-museum. …
 3. Schelpjes rapen op het strand. …
 4. Een kinderfestival bezoeken. …
 5. Goolfy blacklight Minigolf. …
 6. Een pannenkoekje eten op de dijk. …
 7. Zeehonden spotten tijdens een rondvaart.

26 okt

Wat te doen aan Zee in de herfstvakantie?

Inhoud artikel

 • Sint Petrus- en Pauluskerk.
 • Maria Hendrikapark.
 • IJslandvaarder Amandine.
 • Vistrap.
 • Zeeheldenplein.
 • Kunstwerk Rocky Strangers.
 • Zandsculpturenfestival.
 • Breng een bezoekje aan het James Ensorhuis.

Meer items…?7 jun

Wat is leuk om te doen in Oostende?

Zo ontdek je per fiets of te voet het rustige Groen Lint, kun je wandelen in het Krekengebied en het Stadsrandbos of kan je uitwaaien bij een bezoek aan domein Raversyde. Om een bezoek aan Oostende voor iedereen veilig te houden, werd beslist om tijdelijke maatregelen uit te rollen.

Wat te doen in Oostende tijdens kerstvakantie?

In De Panne kan je bij slecht weer terecht in het Plopsaqau waterpark. Het park is geheel gekleed in het thema van Studio 100 karakters en bevat vier verschillende zwembaden en meerdere glijbanen. Ga bijvoorbeeld door de wildwaterrivier, spring in het discobad of ga van de Sky drop af.

Wat te doen aan de kust bij slecht weer?

Oostende

Een stad met een leuk centrum, mooie stadsparken en veel winkels, maar ook met een super fijn strand. Oostende is niet alleen in de zomer leuk, maar ook in de winter is dit een echte aanrader. Shoppen kan er ook heel erg goed – misschien niet zo luxe als in Knokke, maar keus is er genoeg.

Is Oostende een leuke stad?

In Oostende vindt u een markt op donderdag van 07.00 uur tot 13.00 uur op het Wapenplein, de Groentemarkt en het Mijnplein, op zaterdag van 07.00 uur tot 13.00 uur op het Wapenplein en de Groentemarkt en op zondag (bloemenmarkt) van 07.00 uur tot 13.00 uur op het Wapenplein.